Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling BBS Watersport

Bootstalling BBS Watersport

De bootstalling van BBS Watersport is gelegen aan de Harderhaven in Zeewolde, Flevoland. Naast stallingfaciliteiten biedt het bedrijf ook diensten rondom aankoop van boten en onderdelen, reparatie, onderhoud en watersportartikelen.

U vindt de werf net ten noordoosten van de Knardijk (N302) in Oost-Flevoland. Het bedrijfsterrein beschikt over een ruime, veilige parkeergelegenheid. Vanuit de haven kunt u per boot onder meer naar het Wolderwijd, Veluwemeer, Eemmeer en IJsselmeer varen.

BBS Watersport regelt het transport van uw boot naar de geïsoleerde, vorstvrije winterstalling in de werf. Boten van allerlei typen en afmetingen kunnen worden gestald: van kleine tot grote sloep, van speedboot tot motorboot.

Uw ervaringen over de bootstalling van BBS Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt