Harderhaven 54

3898LN Zeewolde

+31-85-500-8250

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Havenmeester
Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling BBS Watersport in Zeewolde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling BBS Watersport

De bootstalling van BBS Watersport is gelegen aan de Harderhaven in Zeewolde, Flevoland. Naast stallingfaciliteiten biedt het bedrijf ook diensten rondom aankoop van boten en onderdelen, reparatie, onderhoud en watersportartikelen.

U vindt de werf net ten noordoosten van de Knardijk (N302) in Oost-Flevoland. Het bedrijfsterrein beschikt over een ruime, veilige parkeergelegenheid. Vanuit de haven kunt u per boot onder meer naar het Wolderwijd, Veluwemeer, Eemmeer en IJsselmeer varen.

BBS Watersport regelt het transport van uw boot naar de geïsoleerde, vorstvrije winterstalling in de werf. Boten van allerlei typen en afmetingen kunnen worden gestald: van kleine tot grote sloep, van speedboot tot motorboot.

Uw ervaringen over de bootstalling van BBS Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt