Zwembadstraat 3

4551CS Sas van Gent

+31-85-500-8631

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV 't Sas in Sas van gent delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Kees nobel
Gezellige haven met veel activiteiten. Er staat dat hij vol is maar er is nog ligplaats genoeg.

Jachthaven WSV 't Sas

De jachthaven van WSV t' Sas is gelegen aan het Kanaal Gent-Terneuzen, vlakbij de Belgische grens. Het gemoedelijke centrum van Sas van Gent is op loopafstand te bereiken.

De haven bestaat uit een noordelijk- en een zuidelijk gedeelte die verdeeld worden door de Oostpoortweg. Langs het kanaal kunt u zuidelijk varen naar Belgische plaatsen als Katte, Zelzate en Gent. Noordelijk vindt u Terneuzen en de Westerschelde.

De verenigingshaven beschikt in totaal over zo'n 150 ligplaatsen. De diepte van de haven (en ingang) bedraagt 10 meter Als passant bent u van harte welkom in een van de havens. Tot de voorzieningen behoren sanitair, water en elektra aan de steigers, een combipomp voor olie en vuilwater. Daarnaast is er een camping, zwembad nabij, evenals diverse horeca- en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV 't Sas delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt