Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV 't Sas

Jachthaven WSV 't Sas

De jachthaven van WSV t' Sas is gelegen aan het Kanaal Gent-Terneuzen, vlakbij de Belgische grens. Het gemoedelijke centrum van Sas van Gent is op loopafstand te bereiken.

De haven bestaat uit een noordelijk- en een zuidelijk gedeelte die verdeeld worden door de Oostpoortweg. Langs het kanaal kunt u zuidelijk varen naar Belgische plaatsen als Katte, Zelzate en Gent. Noordelijk vindt u Terneuzen en de Westerschelde.

De verenigingshaven beschikt in totaal over zo'n 150 ligplaatsen. De diepte van de haven (en ingang) bedraagt 10 meter Als passant bent u van harte welkom in een van de havens. Tot de voorzieningen behoren sanitair, water en elektra aan de steigers, een combipomp voor olie en vuilwater. Daarnaast is er een camping, zwembad nabij, evenals diverse horeca- en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV 't Sas delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt