Griete 20

4543PG Zaamslag

+31-85-500-8866

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Griete in Zaamslag delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Griete

Aan de Westerschelde, ten noorden van Terneuzen, ligt de jachthaven van WSV Griete. Het is een gemoedelijke verenigingshaven waar vandaan u prachtige tochten kunt maken.

Deze verenigingshaven in Zaamslag is een tijhaven waarbij men bij laag water droog valt. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals viswedstrijden.

De haven biedt ruimte voor 30 jachten. In ieder box zijn watertappunten en elektriciteitsaansluitingen aanwezig. Tot de overige faciliteiten behoren toiletten, douches en een gezellig clubhuis. In de zomer zijn er voor passanten altijd wel enkele vrije plaatsen beschikbaar. In de buurt van de haven vindt u Café de Griete voor hapjes en drankjes.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Griete delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt