Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Griete

Jachthaven WSV Griete

Aan de Westerschelde, ten noorden van Terneuzen, ligt de jachthaven van WSV Griete. Het is een gemoedelijke verenigingshaven waar vandaan u prachtige tochten kunt maken.

Deze verenigingshaven in Zaamslag is een tijhaven waarbij men bij laag water droog valt. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals viswedstrijden.

De haven biedt ruimte voor 30 jachten. In ieder box zijn watertappunten en elektriciteitsaansluitingen aanwezig. Tot de overige faciliteiten behoren toiletten, douches en een gezellig clubhuis. In de zomer zijn er voor passanten altijd wel enkele vrije plaatsen beschikbaar. In de buurt van de haven vindt u Café de Griete voor hapjes en drankjes.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Griete delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt