Maritiem Plaza 2

4506KZ Cadzand

+31-85-500-8509

Inchecken: voor 12:02

Uitchecken: voor 12:02

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Kleedkamers
Uw ervaringen over Jachthaven Cadzand-Bad in Cadzand delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Carol
Ontvangst zeer bot vd havenmeester. Stroom moet eerst aangezet worden. Geen warm water om te scheren. Geen handzeep of doekjes om je handen te drogen. Zelf zou ik de gasten met open armen ontvangen en kennis met cadzand te laten maken. Jammer dat er geen leen fietsen zijn.
Blanchot
Fijne haven en top havenmeester, weet niet wat er mis is met het sanitair maar mijn beleving was enkel positief
Jolanda & Richard
Prachtige haven met goed aangegeven invaart en vriendelijke havenmeester. Het overnachtingstarief is aan de hoge kant; elektriciteit moet daarbovenop nog worden betaald. Het sanitair valt erg tegen. Er zijn gecombineerde douche/toiletruimtes, geen aparte wc’s. Geen warm water en zeep om je handen te wassen of je te scheren. Alles maakt daarnaast een smoezelige, onverzorgde indruk. Dit moet beter.

Jachthaven Cadzand-Bad

2.5 van 5 (6 beoordelingen)

Jachthaven Cadzand-Bad is een zeer moderne haven aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Aan de haven vindt u een ruim zandstrand en het natuurgebied Het Zwin. In dit rijk geschakeerde getijdenlandschap kunt u mooie boot-, wandel- en fietstochten maken.

U vindt de haven direct ten noorden van de sluis van het Uitwateringskanaal. Vanuit de haven kunt u onder andere naar plaatsen als Eiland van Cadzand, Knokke-Heist (België) of Vlissingen varen.


In de jachthaven vindt u 125 ligplaatsen. Aan de led-verlichte steigers vindt u elektra- en watervoorzieningen. Er zijn luxe sanitaire voorzieningen met familiebadkamers aanwezig. Daarnaast is er op het hele terrein WiFi beschikbaar. In het clubhuis, take-away en restaurant aanwezig kunt u ontspannen, eten en drinken. Vanaf het terras heeft u een wijds uitzicht over de Westerschelde. Op loopafstand van enkele minuten vindt u het strand en centrum van Cadzand. Hier vindt u diverse horecagelegenheden en supermarkten.

Uw ervaringen over de Jachthaven Cadzand-Bad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt