Maritiem Plaza 2

4506KZ Cadzand

+31-85-500-8509

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Kleedkamers
Uw ervaringen over Jachthaven Cadzand-Bad in Cadzand delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Petra Kallewaard
Wij hebben de afgelopen week 2 nachten in Cadzand gelegen. Op zich een prima haven met de winkels en het strand op loopafstand. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Wat ons enorm tegenviel was de prijs-kwaliteit verhouding. En wat voor ons belangrijk is, is het sanitair. Voor de prijs van 34.50 euro per nacht (wat op zich niet goedkoop is) vond ik het sanitair slecht bijgehouden. Nu is het ook zo dat dit ook komt door de mensen die er gebruik van maken maar voor mijn gevoel werd het minimaal schoongemaakt. Het water vanuit de douches loopt de gang in omdat de douches niet voldoende op afschot zijn gemaakt. Wij zullen niet zo snel weer terugkomen, wat op zich jammer is van zo'n leuke locatie
Alexis Longhé
Een zeer fijne jachthaven, proper, goed sanitair en een echt vakantiegevoel. Arno de havenmeester is top en staat altijd klaar om te helpen waar nodig, en dit steeds met de glimlach.
Carol
Ontvangst zeer bot vd havenmeester. Stroom moet eerst aangezet worden. Geen warm water om te scheren. Geen handzeep of doekjes om je handen te drogen. Zelf zou ik de gasten met open armen ontvangen en kennis met cadzand te laten maken. Jammer dat er geen leen fietsen zijn.

Jachthaven Cadzand-Bad

2.5 van 5 (8 beoordelingen)

Jachthaven Cadzand-Bad is een zeer moderne haven aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Aan de haven vindt u een ruim zandstrand en het natuurgebied Het Zwin. In dit rijk geschakeerde getijdenlandschap kunt u mooie boot-, wandel- en fietstochten maken.

U vindt de haven direct ten noorden van de sluis van het Uitwateringskanaal. Vanuit de haven kunt u onder andere naar plaatsen als Eiland van Cadzand, Knokke-Heist (België) of Vlissingen varen.


In de jachthaven vindt u 125 ligplaatsen. Aan de led-verlichte steigers vindt u elektra- en watervoorzieningen. Er zijn luxe sanitaire voorzieningen met familiebadkamers aanwezig. Daarnaast is er op het hele terrein WiFi beschikbaar. In het clubhuis, take-away en restaurant aanwezig kunt u ontspannen, eten en drinken. Vanaf het terras heeft u een wijds uitzicht over de Westerschelde. Op loopafstand van enkele minuten vindt u het strand en centrum van Cadzand. Hier vindt u diverse horecagelegenheden en supermarkten.

Uw ervaringen over de Jachthaven Cadzand-Bad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt