Maritiem Plaza 2

4506KZ Cadzand

125

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Kleedkamers
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Frits Noordhuis
De nieuwe jachthaven viel zeker niet tegen, alleen de ontvangst. Eerst 10 euro betalen, dan pas aanmeren(voor een uur)! In de havens die ik ken, is dat gratis!!
Frits Noordhuis
Splinternieuwe jachthaven op mooie locatie, naast het strand op loopafstand van winkels, mooi sanitair maar de troef van deze haven is Arno de supervriendelijke en behulpzame havenmeester.

Jachthaven Cadzand-Bad

2.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Cadzand-Bad is een zeer moderne haven aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Aan de haven vindt u een ruim zandstrand en het natuurgebied Het Zwin. In dit rijk geschakeerde getijdenlandschap kunt u mooie boot-, wandel- en fietstochten maken.

U vindt de haven direct ten noorden van de sluis van het Uitwateringskanaal. Vanuit de haven kunt u onder andere naar plaatsen als Eiland van Cadzand, Knokke-Heist (België) of Vlissingen varen.


In de jachthaven vindt u 125 ligplaatsen. Aan de led-verlichte steigers vindt u elektra- en watervoorzieningen. Er zijn luxe sanitaire voorzieningen met familiebadkamers aanwezig. Daarnaast is er op het hele terrein WiFi beschikbaar. In het clubhuis, take-away en restaurant aanwezig kunt u ontspannen, eten en drinken. Vanaf het terras heeft u een wijds uitzicht over de Westerschelde. Op loopafstand van enkele minuten vindt u het strand en centrum van Cadzand. Hier vindt u diverse horecagelegenheden en supermarkten.

Uw ervaringen over de Jachthaven Cadzand-Bad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt