Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Cadzand-Bad

2.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Cadzand-Bad

2.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Cadzand-Bad is een zeer moderne haven aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Aan de haven vindt u een ruim zandstrand en het natuurgebied Het Zwin. In dit rijk geschakeerde getijdenlandschap kunt u mooie boot-, wandel- en fietstochten maken.

U vindt de haven direct ten noorden van de sluis van het Uitwateringskanaal. Vanuit de haven kunt u onder andere naar plaatsen als Eiland van Cadzand, Knokke-Heist (België) of Vlissingen varen.


In de jachthaven vindt u 125 ligplaatsen. Aan de led-verlichte steigers vindt u elektra- en watervoorzieningen. Er zijn luxe sanitaire voorzieningen met familiebadkamers aanwezig. Daarnaast is er op het hele terrein WiFi beschikbaar. In het clubhuis, take-away en restaurant aanwezig kunt u ontspannen, eten en drinken. Vanaf het terras heeft u een wijds uitzicht over de Westerschelde. Op loopafstand van enkele minuten vindt u het strand en centrum van Cadzand. Hier vindt u diverse horecagelegenheden en supermarkten.

Uw ervaringen over de Jachthaven Cadzand-Bad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt