s Gravensloot 150

3444BK Woerden

+31-85-500-8625

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. De Greft in Woerden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. De Greft

De jachthaven van W.S.V. De Greft is gelegen in het Utrechtse Woerden. Gezelligheid, een weidse, groene omgeving en uiteenlopende voorzieningen maken het verblijf in de haven bijzonder en aangenaam.

De haven is gelegen op het kruispunt van de 's Gravensloot en de Grecht. Hiervandaan vaart u eenvoudig naar wateren als de Noordeinderplas,Vlietsloot en de Oude Rijn.

Passanten zijn van harte welkom in deze verenigingshaven. De ligplaatsen hebben een zij- of vingersteiger. Op diverse plaatsen aan de steigers is elektra en water aanwezig. In het clubgebouw De Ark vindt u de toiletten, was-, doucheruimten en wifi. Daarnaast zijn er een afvalstation voor oliehoudend water en vuil water en een stortplaats voor een chemisch toilet aanwezig. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum Tournoysveld voor de dagelijkse boodschappen en diverse eetgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. de Greft delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt