Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. De Greft

Jachthaven W.S.V. De Greft

De jachthaven van W.S.V. De Greft is gelegen in het Utrechtse Woerden. Gezelligheid, een weidse, groene omgeving en uiteenlopende voorzieningen maken het verblijf in de haven bijzonder en aangenaam.

De haven is gelegen op het kruispunt van de 's Gravensloot en de Grecht. Hiervandaan vaart u eenvoudig naar wateren als de Noordeinderplas,Vlietsloot en de Oude Rijn.

Passanten zijn van harte welkom in deze verenigingshaven. De ligplaatsen hebben een zij- of vingersteiger. Op diverse plaatsen aan de steigers is elektra en water aanwezig. In het clubgebouw "De Ark" vindt u de toiletten, was-, doucheruimten en wifi. Daarnaast zijn er een afvalstation voor oliehoudend water en vuil water en een stortplaats voor een chemisch toilet aanwezig. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum Tournoysveld voor de dagelijkse boodschappen en diverse eetgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. de Greft delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt