Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Twentse Watersport Vereniging

Twentse Watersport Vereniging

De Twentse Watersport Vereniging is gelegen aan het Twentekanaal in Hengelo. In de jaren '30 is er een kanaal aangelegd tussen Oost en West Nederland: het Twentekanaal. Deze haven staat bekend als een van de groenere jachthavens van Nederland. Vanuit de Vereniging maakt u de mooiste fietstochten en de haven staat centraal als rustpunt in het drukke kanaal.

De Twentse Watersport Vereniging beschikt over een jachthaven met 80 ligplaatsen. De vereniging bestaat uit meerdere disciplines: kanoërs, zeilers en moterbootvaarders. Tevens biedt deze haven een botenloods. Er is een clubgebouw met toiletten, douches kleedkamers en een gezellige kantine. Clubhuis de ‘Roef’ is een echte ontmoetingsplaats voor wstersport liefhebbers. De Vereniging biedt ook camperplaatsen aan.

Het Twentekanaal is een drukke vaarroute. Het directe vaargebied is opletten geblazen, goede stuurmanskunsten en alert reageren is een voorwaarde van de Watersport Vereniging om van het kanaal gebruik te maken. Maximale diepgang van de haven is 1.50m.

Uw ervaringen over de Twentse Watersport Vereniging in Hengelo delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt