Kanaaldijk 8

7555PN Hengelo

+31-85-500-8429

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Twentse Watersport Vereniging in Hengelo delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Twentse Watersport Vereniging

De Twentse Watersport Vereniging is gelegen aan het Twentekanaal in Hengelo. In de jaren '30 is er een kanaal aangelegd tussen Oost en West Nederland: het Twentekanaal. Deze haven staat bekend als een van de groenere jachthavens van Nederland. Vanuit de Vereniging maakt u de mooiste fietstochten en de haven staat centraal als rustpunt in het drukke kanaal.

De Twentse Watersport Vereniging beschikt over een jachthaven met 80 ligplaatsen. De vereniging bestaat uit meerdere disciplines: kanoërs, zeilers en moterbootvaarders. Tevens biedt deze haven een botenloods. Er is een clubgebouw met toiletten, douches kleedkamers en een gezellige kantine. Clubhuis de ‘Roef’ is een echte ontmoetingsplaats voor wstersport liefhebbers. De Vereniging biedt ook camperplaatsen aan.

Het Twentekanaal is een drukke vaarroute. Het directe vaargebied is opletten geblazen, goede stuurmanskunsten en alert reageren is een voorwaarde van de Watersport Vereniging om van het kanaal gebruik te maken. Maximale diepgang van de haven is 1.50m.

Uw ervaringen over de Twentse Watersport Vereniging in Hengelo delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt