Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV De Vechtstreek

Jachthaven WSV De Vechtstreek

De jachthaven van WSV De Vechtstreek is gelegen aan de Vecht in Ommen. Met op loopafstand het centrum van Ommen en goede voorzieningen in de haven zult u hier een prettig verblijf hebben.

U vindt de haven net ten westen van de Hessel Mulertbrug. Vanuit de haven kunt u over de Vecht naar plaatsen als Dalfsen, Zwolle Hardenberg en Coevorden varen. De meanderende rivier door groene landerijen zorgt voor een mooie tocht naar zowel oost als west.

In de haven zijn zowel drijvende steigers (400 meter lengte) als afmeerplaatsen aan het grasveld rondom de nieuwe havenkom (140 meter lengte) aanwezig. Tot de voorzieningen behoren stroom- en drinkwater units aan de steigers. douches, toiletten, wasmachine en droger en wifi op het terrein.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV de Vechtstreek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt