Zwolseweg 1

7731BC Ommen

+31-85-500-8764

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV De Vechtstreek in Ommen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Marianne
A.Eggerding
Prima haven met goede schone douches en toiletten. Ook behulpzaam. De havenmeester was direct bereid om met zijn auto een nieuwe gasfles te gaan halen.
Onj open kuip
Na 1 nacht weer vertrokken. Ondanks dat honden aan de lijn moeten schijnt dit niet te gelden voor een 2 - 3 tal vaste liggers. Permanent geblaf en gedoe , vreselijk irritant. Nu maar Dalfsen, naar de rust.

Jachthaven WSV De Vechtstreek

De jachthaven van WSV De Vechtstreek is gelegen aan de Vecht in Ommen. Met op loopafstand het centrum van Ommen en goede voorzieningen in de haven zult u hier een prettig verblijf hebben.

U vindt de haven net ten westen van de Hessel Mulertbrug. Vanuit de haven kunt u over de Vecht naar plaatsen als Dalfsen, Zwolle Hardenberg en Coevorden varen. De meanderende rivier door groene landerijen zorgt voor een mooie tocht naar zowel oost als west.

In de haven zijn zowel drijvende steigers (400 meter lengte) als afmeerplaatsen aan het grasveld rondom de nieuwe havenkom (140 meter lengte) aanwezig. Tot de voorzieningen behoren stroom- en drinkwater units aan de steigers. douches, toiletten, wasmachine en droger en wifi op het terrein.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV de Vechtstreek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt