Zwolseweg 1

7731BC Ommen

+31-85-500-8764

Inchecken: voor 16:23

Uitchecken: voor 16:23

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV De Vechtstreek in Ommen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Harrie
Niet echt klantvriendelijk. Ik betaal veel geld voor een abonnement zodat ik makkelijk met de kinderen kan gaan varen. Helaas weigeren ze de code van de toiletten te geven omdat ze bang zijn dat we deze code gaan doorgeven aan derden. Kortom ze hebben het volste vertrouwen in hun leden. Ik vind dit onbegrijpelijk. Een eventuele oplossing zou kunnen zijn om de code regelmatig te veranderen. Het antwoord daarop was dat dit niet mogelijk omdat ze niet wisten hoe dit moest. Er wordt dus niet meegedacht met de klant.
Nvt
Een leuke en gezellige haven met een heel mooi douchegebouw. Dir wordt echt goed schoon gehouden door de havenmeesters👌🏻 Van wat ik in de reviews heb gelezen heb ik niks gemerkt. Gezellige mensen, je hoort af en toe wel een hond blaffen maar ik kan niet zeggen dat dat van een hond van de vaste liggers komt. Al met al een aanrader om eens aan te leggen. Ik kom er zeker terug!
Tuutnmooss
Vanuit Zwolle mooie tocht over de Vecht. Kort na Dalfsen liggen in deze prima jachthaven. Alles bij de hand, terrassen , natuur om te fietsen en keurige faciliteiten. Jammer van de graverij aan zuid oever en de steeds blaffende honden van een kleine groep van vaste leden van deze vereniging. Misschien volgend jaar nog eens een nachtje proberen , voor nu na 1 nacht genoeg.

Jachthaven WSV De Vechtstreek

De jachthaven van WSV De Vechtstreek is gelegen aan de Vecht in Ommen. Met op loopafstand het centrum van Ommen en goede voorzieningen in de haven zult u hier een prettig verblijf hebben.

U vindt de haven net ten westen van de Hessel Mulertbrug. Vanuit de haven kunt u over de Vecht naar plaatsen als Dalfsen, Zwolle Hardenberg en Coevorden varen. De meanderende rivier door groene landerijen zorgt voor een mooie tocht naar zowel oost als west.

In de haven zijn zowel drijvende steigers (400 meter lengte) als afmeerplaatsen aan het grasveld rondom de nieuwe havenkom (140 meter lengte) aanwezig. Tot de voorzieningen behoren stroom- en drinkwater units aan de steigers. douches, toiletten, wasmachine en droger en wifi op het terrein.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV de Vechtstreek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt