Hoogstraat 72

1381VV Weesp

+31-85-500-8702

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV de Vecht in Weesp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV de Vecht

De jachthaven van WSV de Vecht is gelegen aan de gelijknamige rivier in Weesp. De haven is centraal gelegen in deze historische vestingstad waardoor zowel natuur als cultuur nabij zijn.

In de directe omgeving van de haven kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. De binnenstad, met vele horeca- en winkelgelegenheden, vindt u op loopafstand.

De haven beschikt over een jollensteiger en een vuilwateraftappunt. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruikmaken van de faciliteiten in de haven. Deze bestaan onder meer uit douches, wasmachine, droger, stroom, water en wifi. Op het haventerrein staat een gezellig clubhuis voor hapjes en drankjes. Voor de kleintjes is er voldoende speelgelegenheid net buiten de haven. Van oktober t/m maart kunt u ook gebruik maken van winterstalling.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV de Vecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt