Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV de Vecht

Jachthaven WSV de Vecht

De jachthaven van WSV de Vecht is gelegen aan de gelijknamige rivier in Weesp. De haven is centraal gelegen in deze historische vestingstad waardoor zowel natuur als cultuur nabij zijn.

In de directe omgeving van de haven kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. De binnenstad, met vele horeca- en winkelgelegenheden, vindt u op loopafstand.

De haven beschikt over een jollensteiger en een vuilwateraftappunt. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruikmaken van de faciliteiten in de haven. Deze bestaan onder meer uit douches, wasmachine, droger, stroom, water en wifi. Op het haventerrein staat een gezellig clubhuis voor hapjes en drankjes. Voor de kleintjes is er voldoende speelgelegenheid net buiten de haven. Van oktober t/m maart kunt u ook gebruik maken van winterstalling.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV de Vecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt