Aquamarin 116

1382KN Weesp

+31-85-500-8847

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Watersport Vereniging Weesp in Weesp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Watersport Vereniging Weesp

De jachthaven van Watersport Vereniging Weesp is gelegen in de kom van Aquamarin, ten westen van het centrum. Het Amsterdam-Rijnkanaal bevindt zich aan de achterzijde van de haven. Vaart u naar het oosten dan kruist u de binnenstad door richting de Vecht.

Vanuit de jachthaven kunt u dagtochten maken over de Vecht, door het Gein, het IJmeer naar Amsterdam, Muiden of Uithoorn.

De jachthaven biedt 130 ligplaatsen voor leden en passanten. Het haventerrein is goed beveiligd en biedt faciliteiten als basissanitair, elektriciteit en WIFI. Op zaterdagen is het clubhuis geopend waar u terecht kunt voor een hapje en drankje. Op loofafstand van de haven vindt u een snackbar en diverse supermarkten.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersport Vereniging Weesp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt