Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Watersport Vereniging Weesp

Jachthaven Watersport Vereniging Weesp

De jachthaven van Watersport Vereniging Weesp is gelegen in de kom van Aquamarin, ten westen van het centrum. Het Amsterdam-Rijnkanaal bevindt zich aan de achterzijde van de haven. Vaart u naar het oosten dan kruist u de binnenstad door richting de Vecht.

Vanuit de jachthaven kunt u dagtochten maken over de Vecht, door het Gein, het IJmeer naar Amsterdam, Muiden of Uithoorn.

De jachthaven biedt 130 ligplaatsen voor leden en passanten. Het haventerrein is goed beveiligd en biedt faciliteiten als basissanitair, elektriciteit en WIFI. Op zaterdagen is het clubhuis geopend waar u terecht kunt voor een hapje en drankje. Op loofafstand van de haven vindt u een snackbar en diverse supermarkten.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersport Vereniging Weesp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt