Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven gemeente Weesp

Jachthaven gemeente Weesp

Jachthaven gemeente Weesp is gelegen in de kom van Weesp. De jachthaven bestaat uit twee delen.
In de Vecht zijn er 20 boxen van 2,70 bij 3,50 meter die men zelf kan gebruiken indien beschikbaar. Daarnaast is er een passantenhaven in het centrum aan de kade.

Het authentieke en gezellige Weesp nodigt je om een nachtje (of meer) te overnachten. De vele restaurants, terrassen en “dingen om te zien en te doen” bieden minstens een gevuld dagprogramma, maar je kunt je in Weesp ook meerdere dagen vermaken, al is het alleen naar het kijken van bootjes die passeren langs de Vecht of in de Kom van Weesp.

Uw ervaringen over Jachthaven gemeentehaven Weesp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt