Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Zeemeermin

Jachthaven de Zeemeermin

Jachthaven de Zeemeermin is gelegen aan de Vecht in het oosten van Weesp. Op het idyllische eilandje "Ossemarkt" geniet u in deze haven van zowel rust en natuur als de gemakken die het centrum van Weesp te bieden hebben.

De verenigingshaven biedt een goede uitvalsbasis voor wateren als het Amsterdam-Rijnkanaal, het IJmeer, IJ en Loosdrechtse Plassen. In de omgeving kunt u tevens fraaie wandel en fietstochten maken.

De haven bezit 90 boxen die variëren van 4 tot 12 meter, met een maximale breedte van 3,85 meter. Passanten zijn van harte welkom. In het vaarseizoen zijn er altijd boxen beschikbaar voor verblijf van een paar dagen. Het terrein is goed beveiligd met een hekwerk. De winterberging biedt plaats aan circa 65 boten en hun bokken. De faciliteiten in de haven bestaan onder meer uit elektra op de steiger, drinkwater, toiletten en douches en WIFI. Op loopafstand vindt u horeca en supermarkten.

Uw ervaringen over de Jachthaven de Zeemeermin delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt