Niet verbonden bij Jachthaven.nl 32

1381LX Weesp

+31-85-500-8719

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven de Zeemeermin in Weesp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

M.Kramer
Wat een nette haven .Een verademing nadat we in de naburige haven na toch gereserveerd te hebben vertrokken zijn .Dat was een massa is kassa haven waar we niet in de box pasten.. De Zeemeermin was gelukkig veel vriendelijker. We willen hier graag nog eens terug komen. Bedankt havenmeester.
Gaatjeniksaan
Ik zou.er niet gaan liggen... Achterbaks gedoe
robbert bons
Sympathieke jachthaven, door vrijwilligers bemand. Havenmeester goed bereikbaar, helpt bij aanleggen. Electra en water ingegrepen bij liggeld. Gesloten haventerrein, loopafstand van gezellig centrum. Rustige haven.

Jachthaven de Zeemeermin

Jachthaven de Zeemeermin is gelegen aan de Vecht in het oosten van Weesp. Op het idyllische eilandje Ossemarkt geniet u in deze haven van zowel rust en natuur als de gemakken die het centrum van Weesp te bieden hebben.

De verenigingshaven biedt een goede uitvalsbasis voor wateren als het Amsterdam-Rijnkanaal, het IJmeer, IJ en Loosdrechtse Plassen. In de omgeving kunt u tevens fraaie wandel en fietstochten maken.

De haven bezit 90 boxen die variëren van 4 tot 12 meter, met een maximale breedte van 3,85 meter. Passanten zijn van harte welkom. In het vaarseizoen zijn er altijd boxen beschikbaar voor verblijf van een paar dagen. Het terrein is goed beveiligd met een hekwerk. De winterberging biedt plaats aan circa 65 boten en hun bokken. De faciliteiten in de haven bestaan onder meer uit elektra op de steiger, drinkwater, toiletten en douches en WIFI. Op loopafstand vindt u horeca en supermarkten.

Uw ervaringen over de Jachthaven de Zeemeermin delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt