Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Jachtwerf Weesp

Bootstalling Jachtwerf Weesp

De bootstalling van Jachtwerf Weesp vindt u in aan de Vecht. Er is ca. 5.000 m² voor buitenstalling, 1.000 m² voor binnenstalling en ca. 2.500 m² voor winter waterligplaatsen.

Vanuit de centraal gelegen jachtwerf kunt u eenvoudig naar het IJmeer, IJsselmeer en Wijde Blik. U vindt de werf op loopafstand van het station.De loodsen zijn onderverdeeld in passieve stallingsloodsen, en actieve loodsen (waar u aan uw boot mag werken).

Op het haventerrein vindt u stallingsgelegenheid voor zeiljachten met staande of liggende mast, motorjachten, sloepen en overige vaartuigen. Er is plek voor boten met een maximale afmeting van 25 x 5 m en 50 ton in gewicht. Voor de veiligheid is er videobewaking op het terrein. Er is een 50-tons botenlift aanwezig.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Weesp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt