Nijverheidslaan 18

1382LH Weesp

+31-85-500-8638

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Jachtwerf Weesp in Weesp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Jachtwerf Weesp

De bootstalling van Jachtwerf Weesp vindt u in aan de Vecht. Er is ca. 5.000 m² voor buitenstalling, 1.000 m² voor binnenstalling en ca. 2.500 m² voor winter waterligplaatsen.

Vanuit de centraal gelegen jachtwerf kunt u eenvoudig naar het IJmeer, IJsselmeer en Wijde Blik. U vindt de werf op loopafstand van het station.De loodsen zijn onderverdeeld in passieve stallingsloodsen, en actieve loodsen (waar u aan uw boot mag werken).

Op het haventerrein vindt u stallingsgelegenheid voor zeiljachten met staande of liggende mast, motorjachten, sloepen en overige vaartuigen. Er is plek voor boten met een maximale afmeting van 25 x 5 m en 50 ton in gewicht. Voor de veiligheid is er videobewaking op het terrein. Er is een 50-tons botenlift aanwezig.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Weesp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt