Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WV De Waterpoort

WV De Waterpoort

Watersportvereniging De Waterpoort is weliswaar de jongste en kleinste vereniging in 's-Hertogenbosch, het heeft echter zijn haven op een unieke plek, tegen de vestingwerken van deze schitterende eeuwenoude stad.

De vereniging telt 40 leden, die met 22 schepen liggen afgemeerd in de verenigingshaven. Daarnaast beheert de watersportvereniging sinds januari 2001 de gemeentelijke passantenhaven.

Naast het beoefenen van de watersport en het organiseren van diverse evenementen tijdens en buiten het vaarseizoen hebben de leden ook een sterke band met hun stad, die op het gebied van historie, cultuur, kunst, architectuur, uitgaan en vermaak zoveel te bieden heeft.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt