Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Veghel

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven W.S.V. Veghel

4 van 5 (1 beoordelingen)

In het centrum van het Noord-Brabantse Veghel vindt u de knusse jachthaven van W.S.V. Veghel. Met basisvoorzieningen in de haven en een gezellige omgeving is het hier goed vertoeven.

U vindt de haven aan de Zuid-Willemsvaart, tussen de Noord- en Zuidkade. Komt u met de auto, dan is de haven bereikbaar via het Heilig Hartplein.

Sinds 2000 beschikt de haven over 30 ligplaatsen voor passanten met voorzieningen als elektra en water op de steiger, een vuilwaterafzuiginstallatie, sanitaire voorzieningen, een wasmachine en droger en gratis WiFi. Tevens zijn er leenfietsen beschikbaar om de omgeving rondom de verenigingshaven te verkennen. De vereniging organiseert tevens regelmatig leuke activiteiten.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Veghel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt