Heilig Hartplein 35

5462EB Veghel

+31-85-500-8639

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Veghel in Veghel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Boxtel
Fijne haven, gelegen in het centrum. Vriendelijke, behulpzame havenmeester .
Anoniem
Fijne jachthaven .in het centrum,fietsen beschikbaar. is zo nu en dan vervuild.

Jachthaven W.S.V. Veghel

4.0 van 5 (2 beoordelingen)

In het centrum van het Noord-Brabantse Veghel vindt u de knusse jachthaven van W.S.V. Veghel. Met basisvoorzieningen in de haven en een gezellige omgeving is het hier goed vertoeven.

U vindt de haven aan de Zuid-Willemsvaart, tussen de Noord- en Zuidkade. Komt u met de auto, dan is de haven bereikbaar via het Heilig Hartplein.

Sinds 2000 beschikt de haven over 30 ligplaatsen voor passanten met voorzieningen als elektra en water op de steiger, een vuilwaterafzuiginstallatie, sanitaire voorzieningen, een wasmachine en droger en gratis WiFi. Tevens zijn er leenfietsen beschikbaar om de omgeving rondom de verenigingshaven te verkennen. De vereniging organiseert tevens regelmatig leuke activiteiten.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Veghel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt