Lantaarndijk 6

4797SP Willemstad

016-879-3005

200

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Haven meester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Waterburcht
Ik lig hier al jaren met veel plezier. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Vuilwaterstation, water op de steigers, en een sanitair gebouw met goede (warme!!) douches. En via de trap op over het dijkje ben je zo in het centrum van Willemstad.
Jachthaven Waterburcht
Prima gelegen haven met goede voorzieningen (toiletten en douches) en zeer dicht gelegen bij centrum Willemstad (restaurants en watersportzaak).

Jachthaven De Batterij

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Sinds het voorjaar van 2006 heeft Willemstad, gelegen aan het Hollands Diep, er een nieuwe haven bij. Als onderdeel van het project havenfront Willemstad is er een luxe jachthaven met allure gerealiseerd.

Op steenworp afstand van de sfeervolle vesting Willemstad zijn 215 ruime ligplaatsen ingericht. Jachthaven De Batterij voldoet dankzij het hoge voorzieningenniveau ruimschoots aan de wensen van de moderne watersporter.

Ook passanten zijn van harte welkom in de gezellige jachthaven.

Invaren ten noorden van het vuurtorentje tussen het groene en rode havenlicht. Hierbij de rode boeitjes aan bakboord houden. Let op! Bij binnenkomst maakt u een scherpe draai naar stuurboord en vervolgens weer naar bakboord.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt