De kamp 7

5855EG Well

+31-85-500-8567

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven 't Leuken in Well delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven 't Leuken

Wellnesshaven ’t Leuken geeft de recreatieve compleetheid van dit Noord-Limburgse natuur- en watersportgebied weer. Jachthaven ’t Leuken ligt tegen de rand van het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen vormt de langste rivierduinengordel van Nederland en wordt omsloten door de Maas en de Duitse grens. De duinen van de Maas worden ook de paraboolduinen genoemd, omdat ze een hoefijzervorm hebben. Het gebied is 4500 hectare groot en kent uitgestrekte landschappen met bijzondere planten en dieren.

In dat walhalla van natuurschoon en watersport is Jachthaven ‘t Leuken een oase van rust en een gezellige ontmoetingsplaats voor een hapje en een drankje.


Na een vaartocht of na een fiets- of wandeltocht is het heerlijk verpozen in café / restaurant ’ Dit ís ‘t!’. U wacht een aangenaam verblijf. Want bij een etentje of een lekker drankje komen de sterke verhalen vanzelf… ‘Dit is ‘t…helemaal!

De omgeving van Jachthaven ’t Leuken is zelfs voldoende uitgerust om er een complete watersportvakantie door te brengen. Naast 450 ligplaatsen biedt Valckx Watersport de mogelijkheid tot winterstalling. Er is een sfeervol café/restaurant met ijssalon en terras en een supermarkt. In de directe omgeving bevinden zich ook een dagstrand en een zwembad voor kinderen en volwassenen.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt