De kamp 7

5855EG Well

+31-85-500-8567

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven 't Leuken in Well delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Fam. de Boer
Dat is inderdaad een vaak gehoorde klacht over de haven ....
A. Baghus
Respectloze klanten behandeling van de meneer (havenmeester) die niet weet hoe hij op een service gerichte manier met mensen moet omgaan... schandalige macht vertoning en haantjes gedrag van de zg havenmeester. Vreselijk.. We lagen op een mooie plek aan de kopsteiger, samen met een andere boot, hierdoor was de steiger vol ...We hadden voor 4 nachten betaalde (maar liefst €17,50 per nacht).. Het was onze laatste hard verdiende vakantiedag. Om notabene 17.00 komt een groot yacht aanvaren.. de kapitein zei direkt jullie hebben een mooie plek en ik heb een grote boot en ik zie geen aanleg plaats waar ik in durf te varen. Hij had de havenmeester gebeld om te vragen of hij op onze plek mag liggen. Daar waren wij niet blij mee.. 5 minuten later komt de zg havenmeester, die met groot gebaar zei dat wij daar weg moesten en wel direkt. Wij wilden liever op die plek te blijven liggen. GEEN SPRAKE VAN.. "JULLIE GAAN HIER NU WEG ... OMDAT IK DAT ZEG " PUNT EINDE DISCUSSIE. wij vroegen of hij aan iemand anders wilde vragen om de boot te verplaatsen...dat wilde HIj niet.. Wij moesten en zouden NU weg gaan... hij trok onze stroomkabel uit en begon onze boot los te maken... WEG WEZEN HIER... HIER KOMT DIE GROTE BOOT LIGGEN. zoek maar ergens anders een plaats.. Zo gezegd.. hij maakte de touwen los terwijl onze fietsen nog op de steiger stonden. De meneer met de grote yacht.. zei herhaaldelijk dat het niet nodig was dat wij weg zouden gaan.. hij zocht wel een andere plaatst.. maar nee de zg havenmeester stond erop dat wij weg gingen... de grote yacht was inmiddels ergens anders naar toe... Wij begrijpen goed dat als er een groot schip geen plek kan vinden er plaats gemaakt wordt door een kleinere boot... Prima... Maar... de respectloze en zeer klantonvriendelijke manier hoe de zg havenmeester ons benaderd heeft is ronduit SCHANDALIG. Ook de mensen op onze buurboten waren van slag en vol onbegrip over die staaltje machtsvertoon van de zg havenmeester.. We zijn direkt vertrokken uit deze haven en erg vervelende situatie. Ik weet niet wie de zg havenmeester was maar hij moet eens heel goed nadenken over de arrogante en respectloze manier van klachtenbehandeling... daar win je namelijk helemaal niets mee....ook geen grote Yacht want die was inmiddels ook weg.

Jachthaven 't Leuken

Wellnesshaven ’t Leuken geeft de recreatieve compleetheid van dit Noord-Limburgse natuur- en watersportgebied weer. Jachthaven ’t Leuken ligt tegen de rand van het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen vormt de langste rivierduinengordel van Nederland en wordt omsloten door de Maas en de Duitse grens. De duinen van de Maas worden ook de paraboolduinen genoemd, omdat ze een hoefijzervorm hebben. Het gebied is 4500 hectare groot en kent uitgestrekte landschappen met bijzondere planten en dieren.

In dat walhalla van natuurschoon en watersport is Jachthaven ‘t Leuken een oase van rust en een gezellige ontmoetingsplaats voor een hapje en een drankje.


Na een vaartocht of na een fiets- of wandeltocht is het heerlijk verpozen in café / restaurant ’ Dit ís ‘t!’. U wacht een aangenaam verblijf. Want bij een etentje of een lekker drankje komen de sterke verhalen vanzelf… ‘Dit is ‘t…helemaal!

De omgeving van Jachthaven ’t Leuken is zelfs voldoende uitgerust om er een complete watersportvakantie door te brengen. Naast 450 ligplaatsen biedt Valckx Watersport de mogelijkheid tot winterstalling. Er is een sfeervol café/restaurant met ijssalon en terras en een supermarkt. In de directe omgeving bevinden zich ook een dagstrand en een zwembad voor kinderen en volwassenen.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt