Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven 't Leuken

Jachthaven 't Leuken

Wellnesshaven ’t Leuken geeft de recreatieve compleetheid van dit Noord-Limburgse natuur- en watersportgebied weer. Jachthaven ’t Leuken ligt tegen de rand van het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen vormt de langste rivierduinengordel van Nederland en wordt omsloten door de Maas en de Duitse grens. De duinen van de Maas worden ook de paraboolduinen genoemd, omdat ze een hoefijzervorm hebben. Het gebied is 4500 hectare groot en kent uitgestrekte landschappen met bijzondere planten en dieren.

In dat walhalla van natuurschoon en watersport is Jachthaven ‘t Leuken een oase van rust en een gezellige ontmoetingsplaats voor een hapje en een drankje.


Na een vaartocht of na een fiets- of wandeltocht is het heerlijk verpozen in café / restaurant ’ Dit ís ‘t!’. U wacht een aangenaam verblijf. Want bij een etentje of een lekker drankje komen de sterke verhalen vanzelf… ‘Dit is ‘t…helemaal!

De omgeving van Jachthaven ’t Leuken is zelfs voldoende uitgerust om er een complete watersportvakantie door te brengen. Naast 450 ligplaatsen biedt Valckx Watersport de mogelijkheid tot winterstalling. Er is een sfeervol café/restaurant met ijssalon en terras en een supermarkt. In de directe omgeving bevinden zich ook een dagstrand en een zwembad voor kinderen en volwassenen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt