Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Wonen aan het water: Landgoed met eigen aanlegsteiger, visvijver, zwemplek, rozentuin, gastenverblijf...

31 augustus 2017 Cristian Te koop 0

Aan de Nieuwkoopse plassen ligt landgoed 'De Berkenhof'. Ruim 4 hectare grond met een prachtig landhuis, gastenverblijf en een zee van ruimte. Zowel 'op 't land' als 'aan het water'. En de prijs? Op aanvraag. Te huur in overleg. 

U heeft de beschikking  over een grote visvijver, voldoende parkeerplaatsen voor de ontvangst van zakelijke relaties, vrienden en bekenden, er is een hondenkennel, een flinke tuin, een moestuin én een romantische rozentuin. Maar het belangrijkste is natuurlijk het waterrijk: een paradijs waar u kunt zwemmen vanaf uw eigen zwemplek, vissen in eigen water op snoek, karper en paling, een aanlegsteiger aan de Hollandse Kade (ruim 14 meter) met een directe verbinding naar de Nieuwkoopse plassen.


Met 7 kamers, een gastenverblijf en een heerlijke inrichting, is dit landgoed uitstekend geëquipeerd voor een aangenaam verblijf voor u, uw gezien en gasten. De Bosweg in de Woerdense Verlaat is uitstekend gelegen ten opzichte van de verkeersuitvalswegen. u bent binnen een half uur in Amsterdam en Utrecht.
Meer weten over Landgoed 'De Berkenhof'? Klik

>>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen