Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands zeiljacht (& motorjacht) kopen? Meer over de Danish Rose 33

14 maart 2018 Cristian Te koop 0

Een zeiljacht dat staat als een huis, in de golven op zee, in de haven onder de roef. De Danish Rose 33 is stalen kwaliteit gegoten in een klassiek ontwerp van >>> Martin Bekebrede <<<. Zo vindt u er geen tweede, behalve dan wellicht in de andere modellen van de bekende Workumer scheepsarchitect. 

De Danish Rose is er in twee uitvoeringen. Als zeiljacht en als motorjacht. Wij beperken ons hier even tot de zeilende uitvoering, maar verwijzen u ook naar de motorversie. De Danish Rose is degelijk en voor sommigen ook mooi gelijnd (spitsgat). Robuust en zeewaardig. Nog geen tien meter lang, maar met alle kwaliteiten van een volledig uitgerust jacht voor lange tochten en een comfortabel verblijf aan boord.

Interieur Danish Rose 33
De stahoogte in de kajuit is meer dan 190 centimeter en dat is ruim voor een boot van die lengte. Het interieur is gemiddeld van hoge kwaliteit. De pantry is soms langsscheeps en in nieuwere exemplaren vaak als L-vormig blok geplaats, waarbij de salon tafel geflankeerd wordt door twee banken. In de punt vindt u een ruim, tweepersoons bed, evenals in het achter onder.

Motorisatie & prijzen Danish Rose 33
Een stalen schip met een waterverplaatsing van 7.5 ton verdient een stevige motor. Let daar op bij aanschaf. Er zijn verschillende diesels geïnstalleerd, van Lombardini tot Yanmar, tussen de 30 en 50 pk. Afhankelijk van het bouwjaar en de staat van onderhoud liggen de tweedehands prijzen tussen de €50.000 en €100.000

Meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen van de Danish Rose 33 treft u >>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen