Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands zeilboot kopen? Meer over de Vindo 32

21 maart 2018 Cristian Te koop 0

Vindö. Dat is een rare naam. Maar dat krijg je met Scandinavische boten. Rare namen die garant staan voor uitmuntende kwaliteit. De Vindö 32 is er zo één. En laat u niet van de wijs brengen door dat nummer '32', dat staat niet gelijk aan het aantal voet, want de modellen verspringen willekeurig, van 32 naar 40, naar 45. De Vindö 32 is 8,95 meter lang, 2,74 meter breed en de lange kiel steekt 1,40 diep. Deze polyester semi-klassieker wordt al vanaf de jaren '76 gebouwd bij de Zweedse >>> Vindo Marin <<< werf en is een stijlvolle, ruime en goed zeilende boot die u heel wat complimenten vanwege haar looks zal opleveren. De mahoniehouten opbouw geeft de boot een geheel eigen karakter en sfeer. En natuurlijk extra onderhoud, maar dat heeft de liefhebber er graag voor over.


Interieur Vindo 32
De salon in de Vindo kent een stahoogte van bijna 1,90 en een verassend ruime zithoek die omgebouwd kan worden tot bed. In de punt treft u een prima tweepersoons kooi, een toilet en een kleine hangkast. De pantry links naast de ingang is prima qua afmetingen. Aan de rechterzijde treft u de navigatiehoek, die in veel gevallen onderdeel is van de hondekooi, die eerder dienstdoet als berg- dan als slaapruimte.


Motorisatie & prijzen Vindo 32 
Oorspronkelijk ligt er in de Vindo 32 een Volvo Penta MD6A met 10 pk. In veel modellen zal deze al eens gereviseerd zijn, dan wel vervangen. De prijzen van een tweedehands Vindo 32 liggen, afhankelijk van bouwjaar en staat van onderhoud, tussen de €10.000 en €40.000.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen