Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands sloep kopen? Meer over de Wajer Kapiteinssloep (720 & 830)

11 oktober 2017 Cristian Te koop 0

Nog niet eens zo heel lang geleden was de sloep een boot die gebruikt werd door vissers en om mensen mee te redden van een zinkend schip. Degelijke scheepjes dus, die zich thuis voelen in zware omstandigheden. Tegenwoordig is een sloep de cabrio onder de boten. Lekker met open dak, varen op zonnige dagen. En dan ook nog eens onder het genot van een hapje en een drankje. Dit soort sloepen, daar varen er inmiddels vele duizenden van rond. En het model waar we dan aan denken. De icoonsloep? Juist, de Wajer Kapiteinssloep komt er dichtbij in de buurt. 

Wajer kapiteinssloep variant 720 & 830 
De Kapiteinssloep was vanaf de oprichting in 1992 lange tijd het vlaggeschip van de Wajervloot. Later zijn daar de Wajer 37, 38, 38S en 55 bijgekomen. Maar het begon allemaal in het Friese Heeg, in de vroege jaren '90 met de kapiteinssloep. Oprichter Dorus Wajer is een watersporter pur sang en een perfectionist. Met die visie is hij ook begonnen als botenbouwer. En het resultaat mag er naar zijn!

Without a worry
Het motto van Wajer yachts is 'without a worry'. Het is een ultieme belevenis die u koopt wanneer u kiest voor een kapiteinssloep. Ontspanning. Klasse. Kwaliteit. U koopt al een tweedehands Wajer kapiteinssloep vanaf rond de 30.000 Euro. Ze zijn te vinden via de 'Pre-owned' selectie van de werf zelf (Klik

>>> HIER <<<

) Deze modellen zijn nagelopen en goedgekeurd. Zodat u erop kunt vertrouwen weer te varen zoals u dat graag wilt: without a worry.
Het merk Wajer Yachts
Dat Wajer in de afgelopen jaren las nautisch merk haar grenzen heeft verbreed, bewijst het stijlvolle filmpje waarmee het afgelopen vaarseizoen 2017 werd geopend. Het lijkt nog maar zo kort geleden... Gelukkig staan alle tekenen gunstig dat we komend weekend nog één keer met z'n allen het water op kunnen. Dak eraf, drankje in de hand. Without a worry..
Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen