Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands motorboot kopen? Meer over de Nidelv 24 classic

21 februari 2018 Cristian Te koop 0

Klein en toch zeewaardig. Compact en toch voldoende ruimte. Vaareigenschappen? Logisch dat die goed zijn. Afwerking? Scandinavische kwaliteit. We hebben het over de Nidelv 24. Nildelv maakte eind jaren '80, begin jaren '90 van de vorige eeuw Noorse Spitgatters, zoals spitgatters bedoeld zijn. Robuust, stoer maar toch vriendelijk en comfortabel. De 24 voets variant is een ideale motorboot voor iedereen die er graag een paar dagen op uittrekt, en zich geen zorgen wil maken wanneer het weer eens voor wat ruigere omstandigheden zorgt. Het IJsselmeer is natuurlijk het Skagerrak niet!

Interieur Nidelv 24

De Nidelv heeft - in sommige exemplaren - de mogelijkheid om twee slaapplaatsen te creëren in de salon. De binnenruimte is sober, maar functioneel, in tegenstelling tot de 'buitenruimte' waar u zelfs af en toe een inbouw koelkast vindt, onder de twee stoelen achter de ruime en goed uitgeruste stuurconsole. Tevens is er achterin een ruime zit, met een tafel aanwezig.

Motorisatie & prijzen Nidelv 24
De boegschroef was niet standaard, maar is vaak wel ingebouwd. De oorspronkelijke dieselmotoren zijn vaker vervangen door een nieuwer exemplaar naar keuze, veel tweedehands modellen beschikken over een Volvo Penta of Yanmar. Er worden regelmatig exemplaren te koop aangeboden, beginprijs vanaf rond de 15.000€ tot ongeveer €30.000 afhankelijk van het bouwjaar en de staat van onderhoud. Voor de liefhebber zijn er ook nog grotere modellen 26, 28 en 33 verkrijgbaar.

Tweedehands Nidelv 24 kopen? Meer informatie over de beschikbare exemplaren vindt u >>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen