Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

'Gouden' zeiljacht van dancemagnaat Duncan Stutterheim wacht nog steeds op tickets voor haar volgende feestje

12 maart 2019 Cristian Te koop 0

Zeiljacht Tiketitoo van Duncan Stutterheim, oprichter van evenementenorganisatie ID&T (bekend van feesten als Sensation, Tomorrowland en Thunderdome), staat al geruime tijd te koop. De vraagprijs voor het luxe jacht is inmiddels gezakt van bijna 2 miljoen, naar 1,5 miljoen euro. De boot met een lengte van 26,90 meter is in 2001 gebouwd bij de Monegaskische werf Wally. In 2015 kreeg de boot een refit, waarbij kosten nog moeite gespaard zijn voor het oppimpen van zowel de 'gouden' romp, als het minimalistische, door het vele verwerkte hout toch warme interieur, zowel boven- als onderdek.

Duncan Stutterheim focust tegenwoordig meer op vastgoed (onder andere de Amsterdamse ADAM-toren) dan op landvasten, zo blijkt. Hij zette zijn gouden schuit al in 2017 te koop, maar ving vooralsnog bot.

Het jacht staat geregistreerd in Malta, vanwege fiscale voordelen. Zo kwam het ook ter sprake in een >>> artikel <<< van het NRC Handelsblad. Volgens Stutterheim was de koop echter een impulsieve actie: 'Iemand die ik kende had de boot gekocht en ik ben ingestapt toen de btw al was betaald. We hebben 'm ook in de verhuur. Vandaar dat bedrijf in Mallorca. Het is allemaal reuze transparant en strak geregeld: we hebben al vier keuringen gehad.'

Interesse? Dan kunt u >>> hier <<< meer foto's bekijken en informatie opvragen.

Specificaties


Type

Wally 88

Architect

German Freres

Interieur designWally

Werf

Wally

Jaar

2001


Lengte over alles

26.90 m

Breedte

6.20 m

Diepgang

4.80 m

Verplaatsing

32 tonReacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen