Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Fraude en vrouwen: Belgische eigenaar van voormalige Volvo Ocean Racer 'Telefonica Blue' (AKA Sanya LAN) verbreekt de verbinding

18 maart 2019 Cristian Te koop 0

Op Facebook stapelden de vragen zich op. 'Waar is de Ocean Breeze eigenlijk? De boot die in 2008 onder de naam Telefonica blue en in 0211 als 'Sanya LAN' nog meedeed aan 's werelds grootste zeilevenement de Volco Ocean Race. Toen bleek dat de boot ergens aan de ketting lag. Eigenaar Marc LeClercq zou de rekeningen niet meer betalen. 'Ellende, ellende, ellende. Hoe durft zo'n man 's ochtends op te staan en in de spiegel te kijken,' zo begint de uitzending van AVROTROS opgelicht van afgelopen 12 maart. Jaap Jongbloed heeft de huidige eigenaar van de voormalige Volvo Ocean racer dan net geïntroduceerd als een meedogenloze womanizer. De Belgische zakenman Marc LeClercq. Dat belooft wat.

We vallen meteen lekker in het verhaal. Beloftes van de charmeur over een heel goed businessplan. Een oude wedstrijdboot verhuren. Kom er eens op! De rest kunt u zelf bekijken. Spoiler alert: ze gaan natuurlijk allemaal de boot in!

In het tijdschrift Zeilen staat >>> een reactie <<< van een woordvoerder van LeClerq. Waarin zij aangeven zich niet te herkennen in het beeld dat van de zakenman wordt geschetst.
AVRO/TROS de heer Leclercq met een camera overvallen met aantijgingen. De eer en goede naam van de heer Leclercq is door de uitzending van gisteravond in zeer ernstige mate geschonden. De heer Leclercq overweegt dan ook juridische stappen te ondernemen.

Ondank alles toch geinteresseerd in de boot? Voor iets meer dan een miljoen euro kunt u d'r kopen. Meer informatie >>> HIER <<<

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen