Categorieën

Lijstjes
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Donald Trump in de watersport: 5 nautische activiteiten rondom Mister President

8 januari 2018 Cristian Lijstjes 0

In het nieuwe jaar blijft Donald Trump het nieuws dicteren. Momenteel wordt vooral zijn intelligentie danig in twijfel getrokken. Maar hoe slim is Trump eigenlijk als het aankomt op genieten van het water? Wij hebben de 5 meest opvallende nautische activiteiten rondom Donald Trump voor u op een rijtje gezet. 

1. Superjacht Trump Princess

Het superjacht de 'Trump Princess' is het bekendste waterspeeltje van de president. Dit jacht dat ooit - begin jaren '80 - door een Saudische prins als grootste plezierjacht ooit te water gelaten werd, leverde de Donald vooralsnog geen onverdeeld genoegen op.

2. Amels Werf Makkum 
In een poging om belastingvoordeel te realiseren kocht Trump namelijk de in Friesland gelegen scheepswerf Amels, waar zijn Trump Princess al eens een uitvoerige refit had ondergaan.

3. Trump Princess II
Vervolgens werd in 1990 in Makkum een begin gemaakt met de bouw van de Trump Princess II. Dit schip is echter nooit opgeleverd. Mede doordat Trump de Amels werf al na enkele maanden heeft doorverkocht vanwege onduidelijke financiële omstandigheden en iets met een boze ex-vrouw en een minnares. Volgens het Franse >>> ActuNautique <<< zouden delen van het jacht in aanbouw nog in Makkum zijn, op de werf die inmiddels behoort tot Feadship.
4. Watersport activiteiten

Het laatste nieuws dat Trump relateert aan 'watersport' is van een heel ander kaliber. Zie de video hier boven. Wij onthouden ons van verder commentaar.
 

5. Tiffany Trump 

⛵️


Een bericht gedeeld door Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) op

Het lijkt erop dat Trump zich sindsdien verre heeft gehouden van de watersport, op een incidenteel zwempartijtje in één van zijn zwembaden na. Dit in tegenstelling tot dochter Tiffany, die zich graag laat fotograferen in en rondom jachthavens in het gezelschap van een paar mooie bootjes.
 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen