Categorieën

Lijstjes
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

5 leukste watersport beurzen en bootshows in Nederland, België & Duitsland

28 augustus 2017 Cristian Lijstjes 0

Deze week begint de aloude beurs 'Hiswa te water'. Dit jaar voor de laatste keer op de (nieuwe) oude locatie in de Amsterdam Marina. Volgend jaar in de Bataviahaven in Lelystad. De Hiswa is een beurs met boten 'in het water'. Nu de dagen weer korter worden, zullen de beursstands zich ook weer naar indoorhallen verplaatsen. Wat zijn straks de leukste beurzen voor de koude, donkere dagen? 1. Hiswa te water

29 augustus tot 3 september: Hiswa te water. Morgen start de klassieke 'natte Hiswa' in Amsterdam. Volop (motor en zeil)boten te bewonderen in hun natuurlijke omgeving: drijvend in het water.2. Boat & Fun Berlin


23 tot 26 november 2017: Boat & Fun in Berlijn. Combineer een bezoek aan deze relaxte stad met een bezoekje aan de watersportbeurs op het messe gelände in de Duitse hoofdstad. Meer info: 

http://www.boot-berlin.de/en/3. Boot Düsseldorf


20 tot 28 januari: Boot Düsseldorf. De reus in dit rijtje. Midden in de winter is er op het enorme beursterrein in Düsseldorf volop te genieten van alle aspecten van de watersport.


4. Belgian Boat Show10 tot 12 februari 2018: Belgian Boat Show in Gent. De grootste watersportbeurs van onze Zuiderburen.
LET OP! In het Nederlandse Breskens organiseert men dit jaar van 28 september tot 1 oktober voor de eerste maal de 'belgian floatshow'. Een te water bootshow waar volop kajuitjachten te bewonderen zijn. Meer info:

>>> HIER <<<

5. Boot Holland - Leeuwarden


9 tot 14 februari 2018: Boot Holland in Friesland. De beurs in Leeuwarden geeft het zelf graag aan: de aftrap van het watersportseizoen.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen