Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Witte haai houdt vader en zoon in bootje 'gegijzeld' (video)

5 mei 2017 Cristian Blog 0

https://youtu.be/KQSewuBtOfU

Het moment waarop hij een enorme mensenhaai spotte die rond zijn bootje begon te cirkelen voelde als een gijzeling, aldus Craig Hudson in HLN.be. Vader en zoon beleefden een paar angstige momenten in hun vissersbootje aan de Australische kust...
'Ik Sta nu te trillen jongen, dat ding is gigantisch'

Het gezin zal zich hun tochtje op zee nog lang herinneren. Het voorval speelde zich vorige week vrijdag af opzo'n 15 km uit de kust van de stad Busselton in Australië. Craig Hudson was asamen met zijn tien jarige zoon aan boord van een vissersboot. Het roofdier bleek 5 meter groot en dat is gigantisch. Ze ontdekten de reallife Jaws toen ze hun handen aan het wassen waren:

"Ik probeerde kalm te blijven voor mijn zoon", verklaarde Hudson. De haai toonde geen tekenen van agressie maar de twee besloten toch om het lot niet te tarten. Na het maken van de bewegende beelden vetrekken ze snel:

"Ik voer naar een plek een kilometer verderop maar nog was mijn zoon er niet gerust in. Hij vreesde dat we nog te dichtbij zaten", aldus de vader. Dus maakten de vissers zich maar helemaal uit de voeten en gingen naar huis.

Begin deze week zetten ze hun angst weer opzij en zijn de beide zeehelden er weer op uit getrokken om een hengeltje uit te gooien. Hopelijk in rustig vaarwater, zonder witte haai!

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen