Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: EOC Traditionele Schepenbeurs Den Helder

10 november 2017 Cristian Blog 0

Dit weekend wordt in Den helder de tweede editie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs gehouden. Deze beurs is een ontmoetingsplek voor iedereen die iets met traditionele schepen te maken heeft of hier interesse in heeft.

De locatie is het sfeervolle oude marine- complex Willemsoord midden in de stad, waar allerlei activiteiten rondom plaatsvinden. De verschillende havens liggen vol met traditionele schepen van allerlei gading. Ze zijn open voor het publiek waarmee u een uniek inkijkje krijgt van het leven aan boord.

Workshops
Tijdens de beursdagen kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende workshops over bijvoorbeeld regelgeving, oude scheepsbouwtechnieken of het op traditionele wijze 'slaan van touw'. In het beursgebouw is er een zogenaamd Vakantieplein met volop inspiratie voor een reis aan boord van een schip.
De beurs is vanaf vrijdag 10 november tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Het toegangsbewijs van 8 euro per persoon is gedurende de gehele beurs geldig. Het entreeticket van de beurs is ook geldig als toegangsbewijs voor het Reddingsvaartmuseum en het Marine museum, beide op loopafstand. 
De beurs wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor EOC Scheepsverzekeringen. Een overzicht van de deelnemende schepen en bedrijven kunt u

>>> HIER <<<

vinden. 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen