Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Varende Villa: het comfort van een woning en de vrijheid van een pleziervaartuig

17 januari 2017 Cristian Blog 0

Scheepsmakelaardij Goliath heeft een Varende Villa ontworpen die 10 februari zal worden gepresenteerd tijdens Boot Holland 2017 in Leeuwarden. De Varende Villa is een kruising tussen een comfortabele woning en een pleziervaartuig dat wordt voorzien van de moderne technologie.



 

Energieneutraal

De Varende Villa wordt voorzien van 32 zonnepanelen die voldoende stroom opwekken om energieneutraal te kunnen wonen. De overtollige energie wordt opgeslagen in grote accupakketten, zodat er een langere periode met weinig zon overbrugd kan worden. Wil je bijvoorbeeld naar naar een mooie bestemming varen, ergens middenin de natuur? Met de Varende Villa heb je de beschikking over twee elektromotoren waarmee 5 tot 6 uur op kruissnelheid kan worden gevaren. Tevens kun je met de Varende Villa door de geringe diepgang van nog geen 50 cm vrijwel overal komen. Afmeren gaat de Varende Villa ook gemakkelijk af. Dankzij de vier hydraulisch bedienbare spudpalen op alle hoeken van de boot, lig je bijna net zo stevig als een huis.

Maatwerk

Elke Varende Villa wordt op maat gemaakt, volledig naar de wensen van de klant. Een dakterras, 1 of 2 slaapkamers, afwerking keuken en badkamer, techniek, je kunt het zo gek niet bedenken. In de winter hoef je overigens niet te koukleumen. De zware isolatie en de dubbele of driedubbele beglazing houdt de kou met gemak buiten de deur.

Prijs

De basisprijs voor de Varende Villa bedraagt € 180.000,- Voor dat bedrag koop je tegenwoordig - met deze afmetingen - geen nieuwe boot. Ook geen nieuwe woning trouwens.

Meer weten? Kijk dan op: 

varendevilla.nl



 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen