Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Tweedehands motorboot kopen? Meer over de Carline 1000

7 februari 2018 Cristian Blog 0

De Carline 1000 is een modern ogend  motorjacht met klassieke kwaliteiten. Ruim 10 meter vaarplezier en degelijkheid zorgen ervoor dat u met het hele gezin fantastisch dagen kunt doorbrengen op het water. De Carline motorjachten range (er bestaat ook een 1100 en een 1200 variant) wordt sinds de jaren '90 gebouwd bij de Bijko jachtwerf in Harlingen, Friesland. Zij zijn gespecialiseerd in luxe stalen jachten en hebben daarin ruime ervaring en een gedegen trackrecord.

Vaareigenschappen Marex 280 Holiday
De Carline 1000 heeft een moderne gevormde, stalen romp, die zorgt voor dito vaareugenschappen. Echter het blijft een waterverplaatser. Comfortabel toeren dus. De getinte glazen zorgen voor een sportieve uitstraling. De cabrio tent zorgt ervoor dat u heerlijk beschut, maar toch echt buiten stuurt. De console is mooi hoog geplaatst, waardoor u goed zicht rondom heeft. De schepen zijn uitgevoerd in CE C normeringen. De maximale snelhied ligt rond 18 km/h bij een doorvaarthoogte van slechts 250 centimeter zijn de meeste bruggen een peuleschil.

Interieur Carline 1000
Het interieur is heeft veel aandacht voor een ruime salon, waar u met veel mensen kunt verblijven. Er is tevens een ruime pantry en in de punt een zitje, dat tot tweepersoons bed kan worden omgebouwd, of standaard een tweepersoons bed. De natte cel die toegankelijk is via de riante eigenaarshut in het achterschip, beschikt over een douche en een wasbak.

Motorisatie & prijzen Carline 1000
De Carline is in de meeste uitvoeringen uitgerust met een Iveco inboard diesel, met een vermogen van 98 pk. Op de tweedehands markt zijn er geregeld modellen beschikbaar. De prijzen beginnen, afhankelijk van bouwjaar en staat van onderhoud vanaf €80.000

Meer weten over de tweedehands beschikbaarheid en prijzen van de Carline 1000? Klik >>> HIER <<<
  • Lengte:10.6 m

  • Breedte:3.7 m

  • Diepgang:


Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen