Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Barqo, Boatsters & Tubber: Attention! Franse marktleider SamBoat betreedt Nederlandse markt voor bootverhuur van particulieren

19 maart 2019 Cristian Blog 0

Een boot huren van particulieren, dat is in Nederland al een tijdje ingeburgerd. Startups Barqo, Boatsters en Tubber maken al een aantal jaar de 'peer-to-peer' verhuur van boten van Nederlandse eigenaren via hun online platforms mogelijk. SamBoat is een grote speler in de Franse markt. Zij betreden nu ook de Nederlandse markt. 
Is er in Nederland dit vaarseizoen sprake van een heuse 'online botenbattle'?

SamBoat werd in 2014 in Frankrijk gelanceerd door de twee jeugdvrienden Laurent Calando en Nicolas Cargou en biedt zo'n 30.000 boten aan op verschillende locaties wereldwijd, waaronder Frankrijk, Kroatië, Griekenland en Italië. Dat zijn precies de vaarwateren waar ook >>> Barqo <<< , >>> Boatsters <<< en  

>>> Tubber <<<

actief zijn met een vergelijkbaar aanbod.De explainer video mag nog wel even vertaald worden!

Behalve in Frankrijk is de startup inmiddels ook 'live' voor de online verhuur van boten in Spanje, Duitsland, Engeland en Italië. De >>> Nederlandstalige website <<< is nu ook toegankelijk.

Battle for the boats?
De Nederlandse platformen kunnen bogen op een geschiedenis vergelijkbaar met die van SamBoat. Ook deze platformen werden opgericht in 2014. Zij profiteerden afgelopen seizoen in hun thuisland van een prachtige zomer en hebben zo een gedegen voorsprong op kunnen bouwen. Benieuwd wat SamBoat hier dit vaarseizoen tegenover kan stellen. Let the boatbattles begin!

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen