Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Spoordok

3 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Spoordok

3 van 5 (1 beoordelingen)

Passantenhaven Spoordok is een mooie jachthaven met camperplaats gevestigd in Musselkanaal. De haven heeft 25 passanten ligplaatsen beschikbaar. De jachthaven ligt ideaal voor diverse vaargebieden. Zo zijn de vaargebieden Duitsland in maximaal 60 minuten te bereiken.

Jachthaven Spoordok ligt op de rand van het dorp, aanlegsteigers zijn aanwezig. De camperplaats en de passantenhaven liggen op slechts 200 meter van het centrum van Musselkanaal. Het Spoordok heeft douche- en toiletruimtes, wasgelegenheid, een stortplaats voor chemische toiletten, innamepunt voor vervuild water, gratis WiFi, wasmachine en wasdroger en een boothelling.
De camperplaats is elk jaar van 1 april tot 1 november geopend en de passantenhaven van 1 mei tot 1 oktober.

Uw ervaringen over de Jachthaven Spoordok in Musselkanaal delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt