Nijverheidskade 82

9648JK Wildervank

+31-85-500-8798

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Jachthaven Schipperskwartier in Wildervank delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Schipperskwartier

Sinds enkele enthousiaste watersporters, met name aanwonende van de Jachthaven Schipperskwartier in 1993 de haven overnamen van de gemeente Veendam, is de haven uitgegroeid tot een thuishaven voor motor- en zeilschepen Het beheer is in handen van een stichting. Dit betekent dat er gewerkt wordt op een non profit basis en dat klinkt door in de tarieven. De jachthaven van Stichting Wijnbrug ligt aan het Oosterdiep in Wildervank. In de nabijheid van het water vindt u winkelcentrum voor de dagelijkse benodigdheden zoals een supermarkt, bakker, groentewinkel, kapper, snackbar, grillroom en Chinees-Indisch restaurant.

Sanitair: In het toiletgebouw bevinden zich behalve dames en herentoiletten ook douches (gratis). Buiten, aan de linkerzijde van het toiletgebouw, is een stortplaats voor chemische toiletten.

Stroom: In overleg met de havenmeester kunt u elektriciteit betrekken; het maximum is 1100Watt(4Amp.)

Wassen en drogen; U kunt, in overleg met de havenmeester, gebruik maken van een wasmachine en droger.

Huisvuil-milieustraat; Op het terrein zijn enkele containers voor huisvuil geplaatst. Olie, -filters, verfresten, etc. horen niet thuis in de huisvuilcontainers.

Jachthaven Schipperskwartier heeft een oppervlakte van meer dan 2000 vierkante meter en heeft ongeveer 30 ligplaatsen

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt