Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Schipperskwartier

Jachthaven Schipperskwartier

Sinds enkele enthousiaste watersporters, met name aanwonende van de Jachthaven Schipperskwartier in 1993 de haven overnamen van de gemeente Veendam, is de haven uitgegroeid tot een thuishaven voor motor- en zeilschepen Het beheer is in handen van een stichting. Dit betekent dat er gewerkt wordt op een "non profit basis" en dat klinkt door in de tarieven. De jachthaven van Stichting "Wijnbrug" ligt aan het Oosterdiep in Wildervank. In de nabijheid van het water vindt u winkelcentrum voor de dagelijkse benodigdheden zoals een supermarkt, bakker, groentewinkel, kapper, snackbar, grillroom en Chinees-Indisch restaurant.

Sanitair: In het toiletgebouw bevinden zich behalve dames en herentoiletten ook douches (gratis). Buiten, aan de linkerzijde van het toiletgebouw, is een stortplaats voor chemische toiletten.

Stroom: In overleg met de havenmeester kunt u elektriciteit betrekken; het maximum is 1100Watt(4Amp.)

Wassen en drogen; U kunt, in overleg met de havenmeester, gebruik maken van een wasmachine en droger.

Huisvuil-milieustraat; Op het terrein zijn enkele containers voor huisvuil geplaatst. Olie, -filters, verfresten, etc. horen niet thuis in de huisvuilcontainers.

Jachthaven Schipperskwartier heeft een oppervlakte van meer dan 2000 vierkante meter en heeft ongeveer 30 ligplaatsen

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt