Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Lauwersmeer

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Lauwersmeer

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Lauwersmeer, de vernieuwde haven aan het Lauwersmeer, beschikt over 350 ligplaatsen en ligt centraal aan het Lauwersmeer. Als enige ligt deze jachthaven, op minder dan twee mijl afstand van Lauwersoog, niet aan een grote doorgaande weg, waardoor er geen verkeersruis op de achtergrond dreunt. Op slechts 2 mijl van Lauwersoog is deze haven ideaal voor zeiljachten en motorboten die op het Wad of binnenwater willen varen. Het Wad begint pas bij Ameland, is een veelgehoord gezegde op Jachthaven Lauwersmeer. En inderdaad kunnen platbodem en mid-zwaard jachten hier goed uit de voeten, in de uitgestrektheid van het Lauwersmeer. Maar met de haven van Lauwersoog op 2 mijl afstand en de Noordzee op maar een uurtje varen leven ook kieljachten zich hier naar hartelust uit. Het Lauwersmeer zelf is overigens diep genoeg met op veel plaatsen meer dan 5 meter water. Het Westgat bij Schiermonnikoog is onder de meeste omstandigheden rustig aan te lopen. Jachthaven Lauwersmeer is vrijwel overal 2,50 meter of dieper. De haven is luxe met goede voorzieningen op het gebied van sanitair, scheepsonderhoud en een restaurant, maar zonder “marina allures”. Er is een kleinschalige camping variërend van natuurcamping tot luxe staplaatsen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt