Westervoortsedijk 92

6827AW Arnhem

+31-85-500-8277

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Zeil- en motorbootvereniging Jason in Arnhem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Zeil- en motorbootvereniging Jason

Jachthaven zeil- en motorbootvereniging Jason is een haven voorziet in 100 vaste ligplaatsen, aanvullend levert de haven verschillende diensten waaronder ligplaatsen verhuur en winterstalling in het water.

De jachthaven ligt ideaal voor diverse vaargebieden. Zo zijn de vaargebieden als bijvoorbeeld Arnhem, Doetichem, Gieseplas, Het Zwarte Schaar, IJssel, Nederrijn, Oude IJssel en Waal in hooguit 60 minunten te bereiken.

Over het algemeen zijn de meeste ligplaatsen voorzien van water, stroom en wifi. Zoekt u in de omgeving van Arnhem ,Arnhem, Doetichem, Gieseplas, Het Zwarte Schaar, IJssel, Nederrijn, Oude IJssel en Waal een ligplaats dan bent u bij Zeil- en motorbootvereniging Jason aan het juiste adres.

Uw ervaringen over Jachthaven ZMV Jason in Arnhem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt