Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Zeil- en motorbootvereniging Jason

Zeil- en motorbootvereniging Jason

Jachthaven zeil- en motorbootvereniging Jason is een haven voorziet in 100 vaste ligplaatsen, aanvullend levert de haven verschillende diensten waaronder ligplaatsen verhuur en winterstalling in het water.

De jachthaven ligt ideaal voor diverse vaargebieden. Zo zijn de vaargebieden als bijvoorbeeld Arnhem, Doetichem, Gieseplas, Het Zwarte Schaar, IJssel, Nederrijn, Oude IJssel en Waal in hooguit 60 minunten te bereiken.

Over het algemeen zijn de meeste ligplaatsen voorzien van water, stroom en wifi. Zoekt u in de omgeving van Arnhem ,Arnhem, Doetichem, Gieseplas, Het Zwarte Schaar, IJssel, Nederrijn, Oude IJssel en Waal een ligplaats dan bent u bij Zeil- en motorbootvereniging Jason aan het juiste adres.

Uw ervaringen over Jachthaven ZMV Jason in Arnhem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt