Jachthaven 1

6702DV Wageningen

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Vada in Wageningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Hennie
Niet voor herhaling vatbaar ! Matige sanitair, kantine niet geopend ondanks zeer mooi weer en behoorlijk druk in de haven. (Klandizie genoeg). Verder word je gepropt in een te kleine box. Het ergste van alles is de water voorziening op de steigers. Dit blijkt grijs water te zijn en niet geschikt voor consumptie !! Drinkwater is te krijgen aan de meldsteiger, welke NIET berijdbaar is omdat deze vol licht met boten. Deze haven dus nooit meer.
Rick Kuenen
Leuke haven en mooie omgeving. Gratis leenfietsen gebruikt. Betaalbaar brandstof getankt.

Jachthaven W.S.V. Vada

2.5 van 5 (5 beoordelingen)

De jachthaven van W.S.V. Vada in Wageningen is gelegen in een baai op de splitsing van de Nederrijn en het Havenkanaal. Het is een gezellige verenigingshaven met uitstekende faciliteiten.

Vanuit dit zuidelijke puntje van Wageningen kunt u zowel de rustige groene omgeving verkennen als de Nederrijn opvaren. Plaatsen als Rhenen en Renkum zijn goede bereikbaar.

In de haven zijn plaatsen beschikbaar voor boten tot 14 meter en enkele plaatsen voor grotere schepen. De haven beschikt over goede faciliteiten, waaronder sanitair (in de hal van het clubhuis), drinkwater aan de meldsteiger, elektriciteit, brandstof, wifi en leenfietsen. Op zo'n 2 km, vindt u de binnenstad van Wageningen voor horeca- en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Vada delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt