Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Vada

2.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven W.S.V. Vada

2.5 van 5 (2 beoordelingen)

De jachthaven van W.S.V. Vada in Wageningen is gelegen in een baai op de splitsing van de Nederrijn en het Havenkanaal. Het is een gezellige verenigingshaven met uitstekende faciliteiten.

Vanuit dit zuidelijke puntje van Wageningen kunt u zowel de rustige groene omgeving verkennen als de Nederrijn opvaren. Plaatsen als Rhenen en Renkum zijn goede bereikbaar.

In de haven zijn plaatsen beschikbaar voor boten tot 14 meter en enkele plaatsen voor grotere schepen. De haven beschikt over goede faciliteiten, waaronder sanitair (in de hal van het clubhuis), drinkwater aan de meldsteiger, elektriciteit, brandstof, wifi en leenfietsen. Op zo'n 2 km, vindt u de binnenstad van Wageningen voor horeca- en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Vada delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt