Jachthaven 1

6702DV Wageningen

+31-85-500-8736

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Vada in Wageningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
En voor de zoveelste keer werden we gewoon genegeerd terwijl ik bin de bar stond. Men wil gewoon geen passanten. Heel vervelend. Zijn werr weggegaan en hebven in de stad gegeten
Anoniem
Rustige jachthaven met voldoende faciliteiten

Jachthaven W.S.V. Vada

2.5 van 5 (3 beoordelingen)

De jachthaven van W.S.V. Vada in Wageningen is gelegen in een baai op de splitsing van de Nederrijn en het Havenkanaal. Het is een gezellige verenigingshaven met uitstekende faciliteiten.

Vanuit dit zuidelijke puntje van Wageningen kunt u zowel de rustige groene omgeving verkennen als de Nederrijn opvaren. Plaatsen als Rhenen en Renkum zijn goede bereikbaar.

In de haven zijn plaatsen beschikbaar voor boten tot 14 meter en enkele plaatsen voor grotere schepen. De haven beschikt over goede faciliteiten, waaronder sanitair (in de hal van het clubhuis), drinkwater aan de meldsteiger, elektriciteit, brandstof, wifi en leenfietsen. Op zo'n 2 km, vindt u de binnenstad van Wageningen voor horeca- en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Vada delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt