Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Nulde

Jachthaven WSV Nulde

U vindt de jachthaven van W.S.V. Nulde aan het gelijknamige water, een kleine baai in het Nuldernauw. U en uw gezin kunnen in en rondom de haven uitstekend recreëren.

Deze gezellige verenigingshaven ligt aan de Randmeren, ten midden van fraaie vaargebieden zoals het Gooimeer en het Veluwemeer. Steden als Harderwijk, Elburg, Huizen en Almere zijn goed te bereiken.

In de haven zijn zo'n 400 ligplaatsen aanwezig en 50 passantenplaatsen. Tot de faciliteiten behoren onder andere: afspuitinrichting, botenlift, drinkwater en elektriciteit aan de steigers, sanitair, vuilwaterstortplaats, speeltuin en parkeerterrein. In het clubgebouw De Kajuit kunt u terecht voor hapjes en drankjes. Op zonnige dagen is het goed vertoeven op het terras.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Nulde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt