Strandboulevard 5

3882RN Putten

+31-85-500-8288

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Nulde in Putten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Nulde

U vindt de jachthaven van W.S.V. Nulde aan het gelijknamige water, een kleine baai in het Nuldernauw. U en uw gezin kunnen in en rondom de haven uitstekend recreëren.

Deze gezellige verenigingshaven ligt aan de Randmeren, ten midden van fraaie vaargebieden zoals het Gooimeer en het Veluwemeer. Steden als Harderwijk, Elburg, Huizen en Almere zijn goed te bereiken.

In de haven zijn zo'n 400 ligplaatsen aanwezig en 50 passantenplaatsen. Tot de faciliteiten behoren onder andere: afspuitinrichting, botenlift, drinkwater en elektriciteit aan de steigers, sanitair, vuilwaterstortplaats, speeltuin en parkeerterrein. In het clubgebouw De Kajuit kunt u terecht voor hapjes en drankjes. Op zonnige dagen is het goed vertoeven op het terras.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Nulde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt