Strandboulevard 5

3882RN Putten

+31-85-500-8288

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Nulde in Putten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Willem
Smerige douches en een onvriendelijke gastheer. Restaurant SES iets verderop was wel goed.
Tom
Wij hebben juist hele positieve ervaringen met deze haven, met deze watersportvereniging, maar vooral ook met deze havenmeester! Hier is recht nog recht en krom nog krom, maar je weet altijd waar je aan toe bent of het schiet er in positieve zin bovenuit. Geen kwaad woord dus over deze havenmeester! (En ja, wij kennen hem, waarderen hem en zien hem graag. En wij vinden dat hem met de paar bovenstaande reviews echt te kort wordt gedaan)
D. van Rosmalen
Als de havenmeester wordt vervangen in de verenigings haven, dan zou de hele haven opknappen. Een havenmeester zou een goede gastheer moeten zijn, deze haven slaan wij voortaan over.

Jachthaven WSV Nulde

U vindt de jachthaven van W.S.V. Nulde aan het gelijknamige water, een kleine baai in het Nuldernauw. U en uw gezin kunnen in en rondom de haven uitstekend recreëren.

Deze gezellige verenigingshaven ligt aan de Randmeren, ten midden van fraaie vaargebieden zoals het Gooimeer en het Veluwemeer. Steden als Harderwijk, Elburg, Huizen en Almere zijn goed te bereiken.

In de haven zijn zo'n 400 ligplaatsen aanwezig en 50 passantenplaatsen. Tot de faciliteiten behoren onder andere: afspuitinrichting, botenlift, drinkwater en elektriciteit aan de steigers, sanitair, vuilwaterstortplaats, speeltuin en parkeerterrein. In het clubgebouw De Kajuit kunt u terecht voor hapjes en drankjes. Op zonnige dagen is het goed vertoeven op het terras.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Nulde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt