Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportvereniging Giesbeek

5 van 5 (1 beoordelingen)

Watersportvereniging Giesbeek

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Watersportvereniging Giesbeek bevindt zich in het Recreatiegebied van het Rhederlaag aan de IJssel, nabij Arnhem/Zevenaar en is ontstaan door ontzanding en kanalisatie van de IJssel. Een oppervlakte van 65 ha.

De vereniging beschikt over 440 ligplaatsen in het water. Deze zijn alleen beschikbaar voor de leden en kortstondig voor passanten. Gezien de omvang van de vereniging zijn er beperkte aantal hoeveelheden ligplaatsen in het water.

Naast ligplaatsen in het water, heeft n de vereniging voor leden ook stalling mogelijkheden op de wal voor trailerbare zeil- en motorboten. Hier is nog een beperkte ruimte vrij.

Bezoekers en Passanten dienen zich voor een ligplaats te melden bij de havenmeester of zijn/haar vervanger.

Uw ervaringen over Jachthaven WXV Giesbeek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt