Havenweg 4

6987EP Giesbeek

+31-85-500-8778

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Tankstation
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Watersportvereniging Giesbeek in Giesbeek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Super

Watersportvereniging Giesbeek

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Watersportvereniging Giesbeek bevindt zich in het Recreatiegebied van het Rhederlaag aan de IJssel, nabij Arnhem/Zevenaar en is ontstaan door ontzanding en kanalisatie van de IJssel. Een oppervlakte van 65 ha.

De vereniging beschikt over 440 ligplaatsen in het water. Deze zijn alleen beschikbaar voor de leden en kortstondig voor passanten. Gezien de omvang van de vereniging zijn er beperkte aantal hoeveelheden ligplaatsen in het water.

Naast ligplaatsen in het water, heeft n de vereniging voor leden ook stalling mogelijkheden op de wal voor trailerbare zeil- en motorboten. Hier is nog een beperkte ruimte vrij.

Bezoekers en Passanten dienen zich voor een ligplaats te melden bij de havenmeester of zijn/haar vervanger.

Uw ervaringen over Jachthaven WXV Giesbeek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt