Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV De Engel

Jachthaven WSV De Engel

De jachthaven van WSV de Engel in Rheden is gelegen aan de Steegse haven. Nabij Rozenbos, de Gieseplas en Valeplas bevindt u zich in een rustige en natuurrijke omgeving.

Komt u stroomafwaarts vanaf de IJssel dan vindt u de jachthaven na kilometerpaal 890N. Vaar daar de Steegse haven in (onder het viaduct van de A 348 door). Komt u stroomopwaarts vanuit richting Doesburg (stroom opwaarts) dan vindt u de haven na kilometerpaal 891N. Na ongeveer 1 km ziet u de aanlegsteigers.

Voor ligplaatsen is de maximale afmeting 12 x 3,80 meter, maar in overleg met de havenmeester kan er plek zijn voor grotere boten. Tot de faciliteiten in de haven behoren watertappunten en elektriciteit, toiletten, douches, wasmachine, wifi, trailerhelling, walkraan en dump voor olie. Passanten en tijdelijke ligplaatshouders, dienen zich bij aankomst te melden bij de havenmeester.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV De Engel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt