Steegse Haven 1

6991GZ Rheden

+31-85-500-8484

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV De Engel in Rheden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Steph Raljx
Worst experience in our sailing lifes. The reception -if you can speak of such- by the harbor master ( not even sure if he was) almost frightning. The most unpeasant person we ever met in a harbour. Don't stop there, go somewhere else, wherever.

Jachthaven WSV De Engel

De jachthaven van WSV de Engel in Rheden is gelegen aan de Steegse haven. Nabij Rozenbos, de Gieseplas en Valeplas bevindt u zich in een rustige en natuurrijke omgeving.

Komt u stroomafwaarts vanaf de IJssel dan vindt u de jachthaven na kilometerpaal 890N. Vaar daar de Steegse haven in (onder het viaduct van de A 348 door). Komt u stroomopwaarts vanuit richting Doesburg (stroom opwaarts) dan vindt u de haven na kilometerpaal 891N. Na ongeveer 1 km ziet u de aanlegsteigers.

Voor ligplaatsen is de maximale afmeting 12 x 3,80 meter, maar in overleg met de havenmeester kan er plek zijn voor grotere boten. Tot de faciliteiten in de haven behoren watertappunten en elektriciteit, toiletten, douches, wasmachine, wifi, trailerhelling, walkraan en dump voor olie. Passanten en tijdelijke ligplaatshouders, dienen zich bij aankomst te melden bij de havenmeester.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV De Engel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt