Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Rhederlaagse Meren

Jachthaven Rhederlaagse Meren

Camping Rhederlaagse Meren voorzien van een prachtige jachthaven. De havenmeester heeft een eigen kantoor waar hij u graag te woord staat en een ligplaats voor u reserveert.
Tevens is er sinds 2011 een sanitair gebouw voorhanden, speciaal voor de havenpassanten.

De stabiele drijvende steigers bieden plaats aan ca. 100 kleine en grote boten tot maximaal 12 meter.De diepgang bij de meeste plaatsen bedraagt ca. 1,5 meter.

Door zijn centrale ligging en open verbinding met de IJssel kunt u heerlijk varen richting de Hanzesteden Doesburg en Zutphen of Duitsland.

Uw ervaringen over Jachthaven Rhederlaagse Meren delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt