Hulckesteijn 4

3861MZ Nijkerk

+31-85-500-8790

Inchecken: voor 21:58

Uitchecken: voor 21:58

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven de Zuidwal in Nijkerk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Corina schriks
een heerlijke plek om te liggen
Willy de jong bakker
Wat ik hierboven lees is grote onzin. Wij staan bekend om onze gezellige jachthaven, prima cantine. Ik herken niks in dat negatieve commentaar.
Peter Hijwegen
Kom hier al jaren prachtige locatie

Jachthaven de Zuidwal

5.0 van 5 (6 beoordelingen)

Jachthaven zeil- en motorbootvereniging De Zuidwal in Nijkerk is recentelijk op de schop gegaan mbt het realiseren van nieuwe ligplaatsen. Het gaat om honderd extra ligplaatsen.

Bij de uitbreiding werd een lange steiger gerealiseerd waaraan de grotere boten een ligplek kunnen vinden. Deze verhuizen deels ook vanuit de bestaande jachthaven waardoor daar meer ruimte komt voor kleinere boten. Ook is er aan het begin van het terrein een opslag gerealiseerd voor materiaal op een stuk grond dat de vereniging in eigendom krijgt overgedragen.

Jachthaven de Zuidwal is een besloten Watersportvereniging maar biedt ook plaats aan passanten.

Uw ervaringen over Jachthaven de Zuidwal delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt