Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Zuidwal

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven de Zuidwal

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven zeil- en motorbootvereniging De Zuidwal in Nijkerk is recentelijk op de schop gegaan mbt het realiseren van nieuwe ligplaatsen. Het gaat om honderd extra ligplaatsen.

Bij de uitbreiding werd een lange steiger gerealiseerd waaraan de grotere boten een ligplek kunnen vinden. Deze verhuizen deels ook vanuit de bestaande jachthaven waardoor daar meer ruimte komt voor kleinere boten. Ook is er aan het begin van het terrein een opslag gerealiseerd voor materiaal op een stuk grond dat de vereniging in eigendom krijgt overgedragen.

Jachthaven de Zuidwal is een besloten Watersportvereniging maar biedt ook plaats aan passanten.

Uw ervaringen over Jachthaven de Zuidwal delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt