Hulckesteijn 4

3861MZ Nijkerk

+31-85-500-8790

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven de Zuidwal in Nijkerk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ellen
Bijzondere waardering lees ik over De Zuidwal. Vriendelijke behulpzame havenmeester, ook zijn vervanger tijdens vakanties/afwezigheid. Weten precies wat wel en niet mogelijk is in de haven en denken altijd mee. Verder fijn clubhuis incluis bediening. Vanuit clubhuis mooi uitzicht over De Randmeren. De foto die op jachthaven.nl staat is van het clubhuis van de Scouting. Misschien dat meneer met negatieve beoordeling aan de verkeerde kant van de haven is geweest? Haven De Zuidwal is als je binnenloopt bakboord (links).
Ellen
Bijzondere waardering lees is over De Zuidwal. Vriendelijke behulpzame havenmeester, ook zijn vervanger tijdens vakanties/afwezigheid. Weten precies wat wel en niet mogelijk is in de haven en denken altijd mee. Verder fijn clubhuis incluis bediening. Vanuit clubhuis mooi uitzicht over De Randmeren. De foto die op jachthaven.nl staat is van het clubhuis van de Scouting. Misschien dat meneer met negatieve beoordeling aan de verkeerde kant van de haven is geweest? Haven De Zuidwal is als je binnenloopt bakboord (links).
Henk
Onbeschofte Havenmeester, denkt dat die de koning is. Kom hier nooit meer, vaar 10 15 door naar Zeewolde, veel beter en veel gezelliger

Jachthaven de Zuidwal

5.0 van 5 (10 beoordelingen)

De Zeil-en Motorbootvereniging 'De Zuidwal' werd opgericht op 15 januari 1940 en viert in 2020 haar 80 jarig jubileum. 

De vererniging heeft een eigen terrein met ligplaatsen, een clubhuis en diverse faciliteiten. 'De Zuidwal' telt ca. 600 leden waarvan velen op allerlei gebied actief zijn binnen de vereniging. Op dit moment hebben we een wachtlijst voor natte ligplaatsen, en ook qua plaatsing van boten en trailers zitten we op de maximale capaciteit.

Voor het aanvragen van het lidmaatschap, belangrijke documenten, de tarieven etc. verwijzen we u graag naar de pagina's lid worden: Lid worden en de pagina Tarieven

Onze jachthaven is voorzien van alle gemakken en de modernste faciliteiten waaronder:

  • Drie trailerhellingen
  • Een botenlift en hefwagen tot 30 ton
  • Wasgelegenheid, toiletten en  douches
  • Een wasmachine en wasdroger
  • Gratis en onbeperkt draadloos internet (WIFI) rondom het clubhuis (code opvraagbaar bij de havenmeester en/of in het clubhuis). In de toekomst WIFI voor het hele terrein- aanleg glasvezel buitengebied
  • Tankstation voor benzine en diesel
  • Zuidwal Bieb

Passanten kunnen zich melden in de het clubhuis, waar ook het kantoor van de havenmeester is. 

Jachthaven de Zuidwal is een besloten Watersportvereniging maar biedt ook plaats aan passanten.

Uw ervaringen over Jachthaven de Zuidwal delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt