Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Mars

4.4 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven de Mars

4.4 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven en Camping De Marsheeft aan de westzijde van de camping een eigen jachthaven met ruimte voor 100 boten.
Deze haven is ook bekend onder de naam: 'Westhaven'.

Aan de oostzijde van de camping ligt de Oosthaven waar ook de passantenplaatsen zijn. Het totaal aantal ligplaatsen komt daarmee op 450 stuks. Passanten dienen zich aan te melden bij de aanmeldsteiger. Is er niemand aanwezig dan graag de havenmeester Henk Groenewoud bellen.

Voor de ligplaatshouders en passanten zijn de volgende voorzieningen aangebracht:

In het havengebouw (nabij de toegangsbrug van de Oosthaven):
- wasbakken met warm en koud water
- douches
- toiletten
- wasmachine
- wasdroger
- stortpunt voor chemisch toilet
- WiFi

Op de steiger:
- Electra (230V)
- Wateraansluiting

Uw ervaringen over Jachthaven de Mars delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt