Hendrik Bulthuisweg 30

8606 KB Sneek

+31-85-500-8883

Inchecken: voor 21:56

Uitchecken: voor 21:56

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over recreatiecentrumsneek in Sneek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

recreatiecentrumsneek

Zoekt u voor uw schip een mooi gelegen ruime ligplaats in een groene gemoedelijke haven aan open water nabij Sneek en Sneekermeer zonder bruggen of sluizen? We bieden u een nette, gezellige en rustige haven met een persoonlijke benadering en continue persoonlijk- en camera toezicht.
De ligplaatsen zijn goed bereikbaar, zowel over de weg als het water.
Onze jachthaven ligt centraal in het Friese meren gebied aan de Houkesloot tussen het centrum van Sneek en het Sneekermeer. De haven is goed bereikbaar via de A7, de oprit naar de snelweg is "om de hoek".

Het Sneekermeer en het centrum van Sneek zijn vanaf uw ligplaats zonder bruggen binnen vijftien minuten te bereiken. Plaatsen als Terhorne, Grou, Langweer, Heeg, Joure en Woudsend zijn prima en snel bereikbaar. Het IJsselmeer en de Waddenzee zijn binnen een dag te bevaren.

De haven heeft ruim 30 ligplaatsen van 7 tot 15 meter, met een diepgang van 1.20 - 2.00 meter. De haven beschikt over toiletten, douche, stroom en water.
Er staan bagagewagens. Bij elke box behoort een parkeerplaats. U kunt uw auto vrij parkeren op ons terrein.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt