Heerenveenseweg 12

8421PJ Oldeberkoop

+31-85-500-8148

Inchecken: voor 11:49

Uitchecken: voor 11:49

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Passantenhaven De Uutwiek in Oldeberkoop delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

johan
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens.
Anoniem
Wij zijn gewoon fan!
Anoniem
Een prettige plek waar je kunt genieten van je rust.

Passantenhaven De Uutwiek

4.5 van 5 (5 beoordelingen)

In Oldeberkoop, een oud dorp in Zuidoost-Friesland, ligt een luxe en idyllisch jachthaventje: De Uutwiek. De sfeer is er rustig, gemoedelijk en gastvrij. Het statige dorp is met zijn monumentale panden en fraaie parkbossen een bezienswaardigheid. Ook de aangrenzende natuurgebieden zijn zeker het bezoeken waard. De Uutwiek ligt aan de Turfroute: de bekende toeristische vaarroute door Zuidoost-Friesland, het westelijk deel van Drenthe en de kop van Overijssel.

De Uutwiek is een uitstekende pleisterplaats aan de Turfroute. De vele voorzieningen in de haven maken het verblijf comfortabel. Oldeberkoop is een mooi dorp om te bekijken. En er zijn ook voldoende winkels waar de dagelijkse boodschappen kunnen worden gedaan. De parkbossen en natuurgebieden zijn bijzonder geschikt voor het maken van mooie wandelingen. En in de directe omgeving kunt u heerlijk fietsen.

Voor degenen die rust en comfort op prijs stellen of, naast varen, ook willen wandelen of fietsen, is De Uutwiek bij uitstek geschikt om langer te verblijven. Vanuit Oldeberkoop kunt u, per fiets, ook nabijgelegen dorpen en hun bezienswaardigheden bezoeken zoals Appelscha, Beetsterzwaag, Gorredijk, Makkinga, Mildam, Noordwolde, Oosterwolde, Oranjewoud, Vledder en Wolvega.

Op de website van Passantenhaven de Uutwiek vindt u alle benodigde informatie over de haven, het dorp Oldeberkoop en het in Zuidoost-Friesland gelegen deel van de Turfroute. Als u besluit de Turfroute te varen en in De Uutwiek aan te meren: u bent van harte welkom!


Vaste ligplaats
Direct een passanten ligplaats boeken.
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (9)
Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)
6.0 m 2.5 m 1.4 m € 8,00 Boek nu
7.0 m 3.0 m 1.4 m € 8,00 Boek nu
8.0 m 2.5 m 1.4 m € 9,00 Boek nu
9.0 m 3.0 m 1.4 m € 10,00 Boek nu
10.0 m 3.0 m 1.4 m € 11,00 Boek nu
11.0 m 4.0 m 1.4 m € 12,00 Boek nu
12.0 m 4.0 m 1.4 m € 13,00 Boek nu
13.0 m 4.0 m 1.4 m € 15,00 Boek nu
14.0 m 4.5 m 1.4 m € 15,00 Boek nu

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,00 € 0,00 € 0,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt