Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Passantenhaven De Uutwiek

4.5 van 5 (4 beoordelingen)

Passantenhaven De Uutwiek

4.5 van 5 (4 beoordelingen)

In Oldeberkoop, een oud dorp in Zuidoost-Friesland, ligt een luxe en idyllisch jachthaventje: De Uutwiek. De sfeer is er rustig, gemoedelijk en gastvrij. Het statige dorp is met zijn monumentale panden en fraaie parkbossen een bezienswaardigheid. Ook de aangrenzende natuurgebieden zijn zeker het bezoeken waard. De Uutwiek ligt aan de Turfroute: de bekende toeristische vaarroute door Zuidoost-Friesland, het westelijk deel van Drenthe en de kop van Overijssel.

De Uutwiek is een uitstekende pleisterplaats aan de Turfroute. De vele voorzieningen in de haven maken het verblijf comfortabel. Oldeberkoop is een mooi dorp om te bekijken. En er zijn ook voldoende winkels waar de dagelijkse boodschappen kunnen worden gedaan. De parkbossen en natuurgebieden zijn bijzonder geschikt voor het maken van mooie wandelingen. En in de directe omgeving kunt u heerlijk fietsen.

Voor degenen die rust en comfort op prijs stellen of, naast varen, ook willen wandelen of fietsen, is De Uutwiek bij uitstek geschikt om langer te verblijven. Vanuit Oldeberkoop kunt u, per fiets, ook nabijgelegen dorpen en hun bezienswaardigheden bezoeken zoals Appelscha, Beetsterzwaag, Gorredijk, Makkinga, Mildam, Noordwolde, Oosterwolde, Oranjewoud, Vledder en Wolvega.

Op de website van Passantenhaven de Uutwiek vindt u alle benodigde informatie over de haven, het dorp Oldeberkoop en het in Zuidoost-Friesland gelegen deel van de Turfroute. Als u besluit de Turfroute te varen en in De Uutwiek aan te meren: u bent van harte welkom!

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (9)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
6 2.5 1.4 € 8.00 gratis gratis gratis Boek nu
7 3 1.4 € 8.00 gratis gratis gratis Boek nu
9 3 1.4 € 10.00 gratis gratis gratis Boek nu
8 2.5 1.4 € 9.00 gratis gratis gratis Boek nu
10 3 1.4 € 11.00 gratis gratis gratis Boek nu
11 4 1.4 € 12.00 gratis gratis gratis Boek nu
12 4 1.4 € 13.00 gratis gratis gratis Boek nu
13 4 1.4 € 15.00 gratis gratis gratis Boek nu
14 4.5 1.4 € 15.00 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt