Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Waddenhaven Vlieland

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Waddenhaven Vlieland

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Vlieland is een eiland van natuur en rust. Het is een autoluw eiland - alleen de eilandbewoners mogen een auto in bezit hebben - en vormt een ideale wandel- of fietsbestemming. De natuur biedt een verscheidenheid aan duinen, zandvlaktes, kwelders, strand, bossen en polders. Oost-Vlieland is het enige dorp op het eiland en telt ca. 1200 inwoners. De Vliehors, ook wel de Sahara van het Noorden genoemd, is alleen in het weekeinde toegankelijk vanwege de militaire oefeningen die er worden gehouden. Om hier te komen, maakt u een bijzondere rit met de Vliehors-Expres. Met deze oude, omgebouwde vrachtauto rijdt u over de zandvlakte naar het reddingshuisje en in de zomer naar de steiger van de boot naar Texel. Achter het strand liggen de duinen, een gevarieerd gebied met een afwisselende plantengroei. Vlieland heeft, vergeleken met de andere eilanden, relatief veel bosoppervlak. De bossen zijn aangelegd om de stuivende duinen tegen te houden. Het naaldbos wordt steeds meer vervangen door de aanplant van loofbomen.
Eenmaal op het eiland gearriveerd, zult u aangenaam verrast worden door de ruimte, de rust en de schone lucht. Hoewel Vlieland steeds luxueuzer wordt, is er voor iedereen vermaak te vinden in bijvoorbeeld de verschillende uitgaansgelegenheden of andere Vlielandse trekpleisters*.
De gasten die niet met de eigen boot naar Vlieland varen, nemen de veerboot vanaf Harlingen. De bootreis - al een belevenis op zich - voert tevens enkele mijlen over de Noordzee. Vlieland is hierin uniek.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt