Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Schiermonnikoog

Jachthaven Schiermonnikoog

De jachthaven van Schiermonnikoog – één van de 17 waddenhavens – is gesitueerd aan de zuid-west kant van het eiland aan de oude veerdam. De haven biedt ruimte en faciliteiten voor 140 passantenschepen en 25 vaste ligplaatsen voor de eilander bootclub en is open tot 1 november. De ingang van de haven vindt u op 53.28.04.65 ” N / 6.10.03.31 ” O.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt