Burgemeester J. Schipperkade 4

8321EH Urk

+31-85-500-8536

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Urk in Urk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Gemeentehaven Urk

De Gemeentelijke Jachthaven in Urk is deels beschikbaar voor passanten. In deze recreatieve haven zijn diverse drijvende steigers aanwezig met ligboxen. De ligboxen zijn allen verhuurd aan vaste liggers. In de zomerperiode kunnen de ligboxen ook door passanten gebruikt worden indien de vaste liggers elders verblijft.

Als passant kunt u een ligbox gebruiken wanneer deze op groen staat. Staat de box op rood (zie foto) dan is dit het teken dat deze box niet beschikbaar is voor passanten.

De recreatieve havens van Urk zijn voorzien van een draadloze internetvoorziening van KPN. Voor passanten en vaste liggers is het gebruik van deze voorziening verder gratis. In het havengebied zijn een drietal stenen douche-/toiletgebouwen. Deze voorzieningen zijn primair bestemd voor de passanten in de haven en zijn dan ook voorzien van een toegangscode.

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Urk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt