Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Erkemederstrand

Jachthaven Erkemederstrand

In Zeewolde vindt u Jachthaven Erkemederstrand, gelegen in een recreatiegebied aan de Nuldernauw. Het is een gezellige haven op ongeveer een uur varen van het Veluwemeer, waar u, de kinderen en zelfs honden van alle gemakken voorzien zijn.

De haven bestaat uit de door natuur omgeven Oude Haven en de Juttershaven, grenzend aan terras en restaurant. Het biedt een goede uitvalsbasis voor dagtochten of langere tochten. In het zuiden vaart u het Gooi- en het Ijmeer op waar u plaatsen als Spakenburg, Harderwijk en Zeewolde passeert.

Het is mogelijk een vaste ligplaats voor een seizoen, jaar of winter te huren, maar passanten zijn ook altijd welkom, ook in het hoogseizoen. Naast goede sanitaire voorzieningen beschikt de haven over eetgelegenheden en een campingsupermarkt. Bovendien hoeven de kinderen zich in de speeltuin en kinderboerderij geen moment te vervelen.

Uw ervaringen over Jachthaven Erkemederstrand delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt