Erkemederweg 79

3896LB Zeewolde

+31-85-500-8678

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Erkemederstrand in Zeewolde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

P
Prachtige locatie, prima ligplekken en faciliteiten. Service is vreselijk. Medewerkers zijn onaardig, snauwen, vallen je direct aan. Valt bijna niet mee te communiceren.
M en S
Vreselijke service. Wordt niet gereageerd op vragen mbt de havenplekken, zeer slordige administratie mbt betalingen en een onwijs onprofessionele manier van communiceren. De ligging is oke, maar dan kun je beter voor de jachthaven in Putten kiezen... Voor ons het laatste seizoen hier, erg jammer.

Jachthaven Erkemederstrand

In Zeewolde vindt u Jachthaven Erkemederstrand, gelegen in een recreatiegebied aan de Nuldernauw. Het is een gezellige haven op ongeveer een uur varen van het Veluwemeer, waar u, de kinderen en zelfs honden van alle gemakken voorzien zijn.

De haven bestaat uit de door natuur omgeven Oude Haven en de Juttershaven, grenzend aan terras en restaurant. Het biedt een goede uitvalsbasis voor dagtochten of langere tochten. In het zuiden vaart u het Gooi- en het Ijmeer op waar u plaatsen als Spakenburg, Harderwijk en Zeewolde passeert.

Het is mogelijk een vaste ligplaats voor een seizoen, jaar of winter te huren, maar passanten zijn ook altijd welkom, ook in het hoogseizoen. Naast goede sanitaire voorzieningen beschikt de haven over eetgelegenheden en een campingsupermarkt. Bovendien hoeven de kinderen zich in de speeltuin en kinderboerderij geen moment te vervelen.

Uw ervaringen over Jachthaven Erkemederstrand delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt