Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Zuiderzee Yachting

Bootstalling Zuiderzee Yachting

In Emmeloord vindt u de jachthaven van Zuiderzee Yachting. Het is een particuliere haven voor schepen tot 18 meter.

U vindt de haven aan de Lemstervaart, ten noorden van Emmeloord. Vanuit de haven kunt u onder meer noordelijk naar Lemmer en het Friese merengebied varen. Zuidelijk naar Urk en het IJsselmeer.

Tot de dienstverlening behoort (verwarmde) winterstalling, hydrolift en onderhoudswerkzaamheden. Er zijn zo'n 40 ligplaatsen in de haven aanwezig. U kunt eveneens bij het bedrijf terecht voor occasions of nieuwe modellen.

Uw ervaringen over de bootstalling van Zuiderzee Yachting in Emmeloord delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt