Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. De Gors

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven W.S.V. De Gors

5 van 5 (2 beoordelingen)

De jachthaven is inmiddels uitgegroeid tot een uniek complex aan de Linge. In de grote haven is ruimte voor 110 boten met een maximum lengte van 12 meter. De kleine haven biedt plaats aan 65 open boten en aan ca. 40 roeibootjes. Verder is er een kano-rek en kan er een beperkt aantal trailers worden gestald.

Aan de buitensteiger is tevens plaats voor een aantal boten langer dan 12 meter. Als u alleen een dagtochtje wilt maken, dan kunt u (tegen betaling) gebruik maken van de trailerhelling.

De kindvriendelijke haven is van alle gemakken voorzien, zowel voor jong als oud. Voor de kinderen is er een speelplaats met diverse speeltoestellen, voor de jeugd is er de duikplank achter het havenkantoor en voor de volwassenen zijn er de diverse zwemtrappen aan de Linge. De groenstrook rondom de haven biedt u de gelegenheid om in het gras in alle rust te genieten. Bovendien zijn op diverse plekken picknicktafels geplaatst waar u gebruik van kunt maken als u lekker buiten wilt eten.

Ook in de omgeving is veel te ontdekken. De mooie steden Gorinchem en Leerdam mag u zeker niet missen. Aan de overkant van de Linge ligt het Lingebos waar u gemakkelijk een dag kunt doorbrengen. Een fietstocht langs de Linge behoort tevens tot de mogelijkheden.

Op loopafstand van de haven bevinden zich diverse eetgelegenheden en een winkelcentrum met o.a. een supermarkt. De SRV wagen maakt in het hoogseizoen ook bijna dagelijks een tussenstop op de haven. Bovendien is er een regelmatige treinverbinding vanuit Arkel en is de bushalte letterlijk om de hoek.

Kortom, Jachthaven W.S.V. De Gors is zeker een bezoek meer dan waard. Ondervind de rust en bezoek de haven voor één of meerdere nachten.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt