Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Alphen

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven W.S.V. Alphen

5 van 5 (1 beoordelingen)

De prachtige besloten jachthaven van de Watersportvereniging Alphen aan den Rijn is gebouwd door de leden van deze vereniging. Zij is voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten tegen aantrekkelijke tarieven.

De haven heeft aan het eind van 2011 een opfrisbeurt ondergaan. Alle steigers zijn voorzien van nieuwe bedekking en elektra installatie. Wederom grotendeels uitgevoerd door de leden van de vereniging.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt